Algemeen

Deze drie boeken verslond ik binnen no-time

Leestijd: 3 minuten

Sinds een tijdje kan ik (sommige) boeken wel verslinden. Een aantal las ik echt in een ruk uit. En dan te bedenken dat ik nooit een lezer ben geweest. Toch heb ik de afgelopen jaren best wel wat gelezen. Maar deze drie boeken blijven me erg bij.

Lees-momentjes

Zoals ik hierboven al zei ben ik nooit een lezer geweest. En eerlijk gezegd gaat het bij mij ook behoorlijk in fases. Ik moet echt rust in mijn kont hebben, wil ik me kunnen focussen op een boek. Het lukt bijvoorbeeld heel goed bij lekker weer. Dan ga ik lekker in de tuin zitten met een boek. Of op vakantie met dezelfde setting.

Voor het slapen gaan lezen lukt mij meestal niet meer. Mijn ogen zijn dan vaak al te moe om nog zulke lappen tekst te verwerken. Dan komt het er niet meer van. Wat ik soms ook wel jammer vind. Maar dan is een beetje scrollen door TikTok voldoende eigenlijk. Maar daar gaan we het nu juist niet over hebben. Deze boeken heb ik dus echt in een ruk uitgelezen.

24, Veto recht – John Whitman

Het begon allemaal met dit boek. Deze heb ik echt in een paar dagen uitgelezen. Hij was zó spannend en fijn geschreven. Ik ging als een tierelier door het boek heen. Jammer genoeg zijn deze niet als ebook beschikbaar. Maar ik heb er volgens mij nog één in de kast staan. Hoewel ik toch echt nu liever een ebook heb. Maar deze heb ik wel als een fysiek boek gelezen. Als je van detectives houd, kan ik je deze zeker aanraden.

Pluk een roos – M.J. Arlidge

Ook dit boek las ik als een fysiek boek. En wederom verslond ik dit boek alsof het chocolade was. Sinds dien ben ik wel een beetje een fangirl van deze schrijver. Alleen ik lees niet zo snel als hij boeken schrijft. Dus dat is nog wel een dingetje. Maar dit boek (hoewel het niet het eerste deel is, maar juist de derde in de reeks) was echt een heel overtuigend boek dat ik deze schrijfstijl en verhalen heel erg goed kan waarderen. En wat mij betreft kun je deze reeks prima door elkaar lezen. Ik heb er nog geen problemen mee ondervonden. Ik heb dan ook wel een beetje een hekel aan series die je op een bepaalde volgorde moet lezen. Dus dit is perfect!

Achter gesloten deuren – B.A. Paris

Deze las ik deels fysiek en deels op mijn ereader. Tsjonge jonge, wat een verhaal. Wat een goed verhaal. Ik vond het echt fantastisch en heb sommige stukjes met mijn adem ingehouden gelezen. Ook deze schrijfster heeft mij met dit boek overtuigd van haar kunnen. Ik heb er dan ook een aantal op mijn verlanglijstje staan die ik graag zou lezen.

Tijd te kort of te veel toffe boeken?

Ik weet niet of het aan mij ligt. Maar mijn boekenleeslijst wordt alleen maar langer. De toffe boeken die worden uitgebracht gaan zo veel sneller, dan dat ik lezen kan. En ik ben al geen snelle lezer. Dus ik raak soms wel een klein beetje in paniek dat er nog zoveel tofs komt of al is uitgebracht. Ik hoop stiekem dat ik hierin niet de enige ben (please, laat het me weten als je dat ook hebt!).

Wat is jouw top 3 verslonden boeken?

3 gedachten over “Deze drie boeken verslond ik binnen no-time

  1. De derde heb ik ook gelezen. De andere twee spreken mij zeker ook aan!
    Oei, een top drie vind ik wel lastig hoor. De Harry Potter boeken heb ik echt van genoten en ook de Aardkinderen serie vind ik erg mooi. Als je van thrillers houdt vind ik Tess Gerritsen, Karin Slaughter en Nicci French echt wel aanraders. Nora Roberts is ook een auteur waar ik altijd weer blij van word!

    1. Ik heb inderdaad ook al een aantal boeken van Tess Gerritsen gelezen. Maar wel alleen van de Rizoli & Iles serie voor alsnog. Dankjewel voor je tips!😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: