maandoverzicht

In beeld #8 | Augustus

De dag dat ik aan dit artikel begin is exact de laatste dag van augustus. En ik heb toch best een leuke maand achter de rug moet ik zeggen! Hoewel we eigenlijk niet echt uitstapjes hebben gemaakt, was het toch een leuke maand die voorbij vloog. Oja, en hij staat ook wel een beetje vol met selfies… Excuus! 😜 Kijk je mee naar mijn afgelopen maand?

 • De ochtend beginnen met een knuffel van deze lieve knuffel. Wat gezellig! Ik vind ook echt dat ze er zo schattig bij zit.🥰
 • Hubby en ik wandelen (bij goed weer) meerdere keren per week. Ik vond hier het tegenlicht zo mooi. Al ben ik niet 100% tevreden over de foto zelf. Maar ach, weer een bewijs dat we gewandeld hebben.
 • Ik had een good hair day en een leuk shirtje aan. Daar moest ik een foto van maken.
 • Sinds we onze tuin op de schop hebben genomen, gaan de plantjes als een tierelier. De lavendel bloeit nu voor de derde keer zelf! En deze op de foto had hier zijn tweede bloei. Gaat wel lekker dus!
 • Sorry, weer een selfie! Maar ik vond dit wel een selfie waard. Ondanks dat ik brak was en kleine oogjes had. Ik mocht namelijk het gezin van mijn beste vriendin shooten. Daarvoor trok ik maar even mijn oude werkkleding aan.
 • We gingen shooten op de hei. Prachtig was het! En ik kwam er ook achter dat er een vogelkijkhut was. Dus daar moet ik nog eens terug om vogels te fotograferen.
 • De painting van het eendje is inmiddels af! Ik heb hem hier ingelijst. Staat gezellig zo.
 • Ook weer nieuwe nagels natuurlijk. Deze zijn alvast mijn vakantieproof nagels. Zo dol op deze kleur. Het kan werkelijk altijd. In de winter, herfst, zomer en lente. Word ik helemaal blij van.😁
 • Ik was druk aan het verkopen geweest op Vinted. Daardoor had ik een leuk zakcentje gekregen. En eigenlijk was ik ook wel toe aan nieuwe herfst en winter kleding. Ik kwam dit truitje tegen en besloot het te kopen. Ik geef toe dat ik het best spannend vond, zo’n eerste aankoop. Maar ik ben er heel blij. Het truitje is helemaal Simone!
 • Inmiddels ook al druk bezig met een nieuwe painting. Ik ben intussen alweer een stuk verder dan hier op de foto.
 • Afgelopen dinsdag was ik één van de cavia’s kwijt. Nou, mijn hart zat in mijn keel. Ik dacht even dat Dropje was ontsnapt (wat best knap zou zijn, maar je weet het nooit). Maar nee hoor, mevrouw was in de hooizak gaan liggen…😕 Precies niet waar hij voor bedoeld is. Maar ik was wel blij dat ik haar gevonden had. En heb inmiddels maar een andere hooiruif in gebruik, voor de veiligheid…
 • Omdat ik helemaal into het diamond painten ben en mijn huidige painting ook best hard gaat, heb ik maar alvast een nieuwe gekocht. Deze vond ik bij Wibra. Hij is wel kleiner als wat ik tegenwoordig normaal maak. Maar wel leuk voor even tussendoor! En er is sowieso nog een bestelling met een painting onderweg ook. Dus ik kan (hopelijk) weer even vooruit!

Dat was ‘m weer! Wat was jouw hoogte- of dieptepunt afgelopen maand?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

7 Comments

 1. Ziet er uit als een heerlijke maand. Leuk, al die selfies 😊.

 2. Wat een leuke maand zeg! ☺️ Mijn dieptepunt was het overlijden en de uitvaart van m’n bovenbuurman. Hoogtepunt m’n relatie en het contact met de overbuurvrouw

  1. Dat is echt een naar dieptepunt, maar het hoogtepunt is ook heel leuk en fijn!

 3. Pff, gelukkig heb je Dropje weer gevonden.
  Heel erg leuk het truitje dat je hebt gekocht. Een geslaagde aankoop!

  1. Nou he! Schrok me wezenloos 🙈 dankjewel!

 4. Er gaat niets boven een good hair day inderdaad : )

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.