maandoverzicht

In beeld #8 | Augustus

Leestijd: 3 minuten

De dag dat ik aan dit artikel begin is exact de laatste dag van augustus. En ik heb toch best een leuke maand achter de rug moet ik zeggen! Hoewel we eigenlijk niet echt uitstapjes hebben gemaakt, was het toch een leuke maand die voorbij vloog. Oja, en hij staat ook wel een beetje vol met selfies… Excuus! 😜 Kijk je mee naar mijn afgelopen maand?

 • De ochtend beginnen met een knuffel van deze lieve knuffel. Wat gezellig! Ik vind ook echt dat ze er zo schattig bij zit.🥰
 • Hubby en ik wandelen (bij goed weer) meerdere keren per week. Ik vond hier het tegenlicht zo mooi. Al ben ik niet 100% tevreden over de foto zelf. Maar ach, weer een bewijs dat we gewandeld hebben.
 • Ik had een good hair day en een leuk shirtje aan. Daar moest ik een foto van maken.
 • Sinds we onze tuin op de schop hebben genomen, gaan de plantjes als een tierelier. De lavendel bloeit nu voor de derde keer zelf! En deze op de foto had hier zijn tweede bloei. Gaat wel lekker dus!
 • Sorry, weer een selfie! Maar ik vond dit wel een selfie waard. Ondanks dat ik brak was en kleine oogjes had. Ik mocht namelijk het gezin van mijn beste vriendin shooten. Daarvoor trok ik maar even mijn oude werkkleding aan.
 • We gingen shooten op de hei. Prachtig was het! En ik kwam er ook achter dat er een vogelkijkhut was. Dus daar moet ik nog eens terug om vogels te fotograferen.
 • De painting van het eendje is inmiddels af! Ik heb hem hier ingelijst. Staat gezellig zo.
 • Ook weer nieuwe nagels natuurlijk. Deze zijn alvast mijn vakantieproof nagels. Zo dol op deze kleur. Het kan werkelijk altijd. In de winter, herfst, zomer en lente. Word ik helemaal blij van.😁
 • Ik was druk aan het verkopen geweest op Vinted. Daardoor had ik een leuk zakcentje gekregen. En eigenlijk was ik ook wel toe aan nieuwe herfst en winter kleding. Ik kwam dit truitje tegen en besloot het te kopen. Ik geef toe dat ik het best spannend vond, zo’n eerste aankoop. Maar ik ben er heel blij. Het truitje is helemaal Simone!
 • Inmiddels ook al druk bezig met een nieuwe painting. Ik ben intussen alweer een stuk verder dan hier op de foto.
 • Afgelopen dinsdag was ik één van de cavia’s kwijt. Nou, mijn hart zat in mijn keel. Ik dacht even dat Dropje was ontsnapt (wat best knap zou zijn, maar je weet het nooit). Maar nee hoor, mevrouw was in de hooizak gaan liggen…😕 Precies niet waar hij voor bedoeld is. Maar ik was wel blij dat ik haar gevonden had. En heb inmiddels maar een andere hooiruif in gebruik, voor de veiligheid…
 • Omdat ik helemaal into het diamond painten ben en mijn huidige painting ook best hard gaat, heb ik maar alvast een nieuwe gekocht. Deze vond ik bij Wibra. Hij is wel kleiner als wat ik tegenwoordig normaal maak. Maar wel leuk voor even tussendoor! En er is sowieso nog een bestelling met een painting onderweg ook. Dus ik kan (hopelijk) weer even vooruit!

Dat was ‘m weer! Wat was jouw hoogte- of dieptepunt afgelopen maand?

7 gedachten over “In beeld #8 | Augustus

 1. Wat een leuke maand zeg! ☺️ Mijn dieptepunt was het overlijden en de uitvaart van m’n bovenbuurman. Hoogtepunt m’n relatie en het contact met de overbuurvrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: