Algemeen

December-hectiek & mijn wensen voor jou | Kletsblog #3

Leestijd: 4 minuten

Vandaag ga ik gewoon even lekker tegen jullie aankletsen. Ik zag dat dat al héél erg lang geleden was, dus de hoogste tijd. Ik moet bekennen dat het momenteel wat rustiger hier is. En dat heeft alles te maken met die december-hectiek. Maar ik hoop dat je het leuk vind dat er weer een artikel online staat.

Druk, drukker, drukst!

Pff, wat is december toch altijd een drukke maand. En met mijn verjaardag op de dertiende erbij maakt dat niet beter natuurlijk. Aan de ene kant geniet ik er van, maar aan de andere kant vind ik een beetje rust in dit langere weekend ook niet erg. Wel grappig, dat zou ik 5 maanden geleden niet zo gezegd hebben.

De maand begon ik hartstikke ziek. Waar ik enorm van baalde, want ik had eigenlijk 1 december mijn boekpresentatie gepland staan. Die boekpresentatie heb ik maar uitgesteld voor begin 2023. Ik heb alleen nog niet echt een idee hoe ik het vorm wil gaan geven, omdat het boek natuurlijk gewoon al uit is. Het voelt een beetje raar ofzo. Maar er zijn wel mensen die er op zitten te wachten. Lastig dus. Suggesties zijn altijd welkom in de comments!

Doordat ik zo ziek wat gingen er bijna 3 weken overheen, waardoor er veel ingehaald moest worden. Op privévlak vooral. Allerlei leuke afspraken werden verschoven. Inmiddels heb ik die bijna allemaal achter de rug. En zakelijk is het ook nog even druk geweest omdat ik afwezig was. Vooral omtrent mijn contract was het wat onhandig. Maar gelukkig is alles goed gekomen.

Wat wil ik in 2023?

Ik had altijd heel veel wensen voor het nieuwe jaar. En nu heb ik ze gewoon niet echt. Momenteel ben ik gewoon echt zó blij en tevreden met hoe alles is. Wat heb ik dan nog te wensen? Ja, ik zou graag naar Bonaire willen. Ja, ik wil graag een cursus doen om mijn werk nog beter te kunnen uitvoeren. Maar voor mij hoeft dat allemaal niet per se meteen volgend jaar.

Het voelt gewoon een beetje saai zo. Maar ja, ik heb gewoon echt niks te wensen. Het beste is me dit jaar allemaal overkomen. De komst van Sammie, mijn nieuwe baan, mijn eerste gedichtenbundel die ik uitbracht…

photo of two brown wrapped gifts on wooden table
Photo by Ylanite Koppens on Pexels.com

Mijn plannen volgend jaar?

Ik ben nooit enorm van het plannen geweest. Toen ik nog mijn eigen bedrijf had, maakte ik wel plannen voor het jaar. Maar nu ik dat niet meer heb, valt er een hoop weg. Ik voel me gewoon bijna saai. Maar ik heb wel degelijk kleine plannen. Zo wil ik toch weer iets aan beweging gaan doen. Ik ga een keer met mijn schoonzus mee aquarobic’s doen. Ik ben benieuwd hoe me dat gaat bevallen. Ik vind het toch wel belangrijk om te bewegen, ook al heb ik fibromyalgie. Spinning was heel leuk dit jaar, maar ik kon toen te vaak niet door mijn eigen energie en struggles met gezondheid. Ook het tijdstip van de lessen zouden nu niet meer lukken door mijn werk. Dus tijd om iets anders te proberen.

Ook ga ik verder met het schrijven van een nieuw gedichtenbundel. Ik ben er al mee bezig. Het gaat over het rouwproces van mijn overleden beste vriendin. Maar ik ga dit proces niet pushen, dus ik ga nog geen uitspraken doen wanneer het boek zal verschijnen. Ik denk pas 2024.

En ik wil meer gaan fotograferen. Eigenlijk ben ik daar nu al wel weer mee begonnen. Ineens had ik weer zin er in. Ik zag een toffe techniek op instagram voorbij komen en ging dat ook proberen. Dat was een schot in de roos, want het is helemaal mijn ding.

Verder hoop ik vaker vriendinnen te kunnen zien. Afgelopen jaar was het een gek jaar. Ik kon een tijdje niet echt afspreken door mijn nieuwe werk omdat ik erg moest wennen en daardoor moest bijtanken op mijn vrije dagen. En anders waren ze ziek of de kinderen waren ziek. Dus ik heb ze naar mijn zin eigenlijk te weinig gezien en ik hoop dat dat komend jaar anders is.

Wat ik wens voor jou voor 2023

Ik wens voor jou een heel mooi en fijn nieuw jaar. Een jaar waarin jouw dromen (deel ze vooral!) uitkomen. Ik hoop dat je veel liefde van je naasten krijgt en dat je gelukkig en vooral ook gezond mag zijn. En als je gezondheid je (nu) in de steek laat, dan hoop ik dat je je snel beter mag voelen. Maak ze gek in 2023 en laat niet met je sollen. Jij bent jij en dat is oké.

Ik wil je ook nog bedanken dat je me dit jaar hebt gevolgd hier. Sinds juli blog ik hier en gelukkig zijn veel oude lezers meegegaan. Dank, dank, dank <3

Dit is niet het allerlaatste artikel. Ik ga ook nog een samenvatting maken van alle artikelen van dit jaar. Dat vind ik zelf leuk om terug te zien en ik hoop jij ook.

Eén gedachte over “December-hectiek & mijn wensen voor jou | Kletsblog #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: