Brief aan Joyce #5 | Daar ben ik weer even!

Leestijd: 2 minuten

Zo alle gekte rond de feestdagen is weer voorbij en ik heb nu eventjes de tijd en rust om weer een nieuwe brief te schrijven aan Joyce.
Joyce en ik waren vroeger penvriendinnen en hebben elkaar leren kennen op een forum. Door de dure postzegels (en toch vaak een brief willen schrijven) stopte het helaas. Een tijdje terug sprak ik haar hier over dat ik het eigenlijk wel heel jammer vond en kwamen we op het idee om via onze blogs de brieven voort te zetten. Vandaag reageer ik op deze brief van Joyce aan mij.

Lieve Joyce,

Zo snel is het weer gegaan, dat ik bijna je brief was vergeten. Oke, ik was hem niet echt vergeten. Maar ik had het wederom druk. Ik heb zelfs wat concepten in mijn blog staan waar ik gewoon niet aan toe kom. Maar ik vond dat een brief aan jou echt even voorrang had.

Ik moest ook even terug lezen over welke offerte je het had. Maar daar had ik helaas niets meer van gehoord. Beetje jammer hoe sommige bedrijven dan met je omgaan. Dan denk ik dat ik maar blij ben dat ze niet met mij verder gaan, haha. Wel heb ik andere leuke opdrachten gehad en mijn telefoon staat nog net niet roodgloeiend. 
Ik kan natuurlijk niet alle opdrachten aannemen. Sommige mensen denken namelijk dat ik in mijn mobiele studio ook heel erg veel mensen kwijt kan. Tja, dat is helaas niet zo en dan moet ik nee verkopen. Gek genoeg trek ik momenteel heel erg grote families aan. Ondanks dat dat totaal niet mijn doelgroep is en duidelijk te zien is op mijn website haha. 

Heb je je intussen al ingeschreven bij de KvK? Ik ben wel benieuwd wat je allemaal met je onderneming wilt doen. Je kunt natuurlijk meer doen dan alleen blogartikelen voor bedrijven schrijven.

Fijn dat het goed gaat met je gezondheid. Ik hoop dat dat op het moment van lezen ook nog steeds zo is. 
Helaas had ik afgelopen week even een flinke terugval. Gelukkig duurde dit 2 á 3 dagen en nu krabbel ik weer aardig op moet ik zeggen. Het valt me niet tegen. 

Voor mijn werk ben ik afgelopen vrijdag naar Amsterdam gereisd met een aantal meiden die ik ken via mijn bedrijf, zeg maar. We hadden daar een soort workshop over het Enneagram. Het enneagram zegt wat over je persoonlijkheid, wat je ook weer daarna positief kunt inzetten voor je bedrijf. Helaas liep deze dag anders dan verwacht en ging ze vooral door op persoonlijk vlak. Daar kan ik helaas weinig mee en had liever meer over mijn de bedrijf gehoord.

Ik heb nog wat fotoshoots op de planning staan, waaronder deze week twee fotoshoots voor mijn portfolio. Heel veel zin in! Ook ga ik met een vriendin geocachen, als het goed is.

Hoe gaat het verder met jou? Heb je nog voornemens of heb je ze al overboord gegooid?

Liefs ♥

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d