Algemeen

Dit was 2019

New Year, 2019, Celebration, Year, Event, AspirationsBron

Man o man, nog één dag en dan gaan we alweer aftellen naar 2020. Kun je het je voorstellen? Ik ergens nog niet helemaal, maar aan de andere kant heb ik super veel zin in het nieuwe jaar. Ik voel aan alles dat 2020 mijn jaar gaat worden!
Maar goed, dat is allemaal leuk en aardig. Het is nu tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. Lees je mee?

Een nieuw huis

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar 2019 stond behoorlijk in het teken van ons nieuwe huis. Van de ene woonwinkel naar de andere. Toch een ander behang dan we eerst hadden. We slaagden voor nieuwe meubels en een hele nieuwe slaapkamer inclusief bed.
Elke week ging ik wel even lang het huis om even te kijken en foto’s te maken. En toen het echt zo ver was, vond ik het enorm onwerkelijk. Toch wonen we inmiddels alweer een maand in ons nieuwe huis en het is ZO fijn! Het is echt genieten samen <3

Gezinsuitbreiding

Haha, ik vond het wel leuk om het zo te noemen. We hebben ons huis verrijkt met een stel leuke grasparkietjes. Deze kreeg ik voor mijn verjaardag. Heerlijk dat gefluit overdag. Wat ook leuk is, is dat ze al uit mijn hand durven te eten en soms een poging doen om op mijn hand te zitten. Hoewel ik niet had verwacht dat ik ze tam zou kunnen maken, lijkt het er wel op. Zou leuk zijn!

Workworkwork

Ook op werkgebied is er een hoop veranderd en gebeurt. In het begin van het jaar had ik het nog super druk door een social deal actie. Maar merkte eigenlijk wel dat dit niet mijn klanten zouden zijn. Later in het jaar gooide mijn hyperreactiviteit ook nog eens roet in het eten, waardoor ik na elke fotoshoot buiten weer in bed lag met hoofdpijn, dikke ogen en niet fit voelen. Het roer moest om. Stoppen wilde ik absoluut niet. Maar al gauw vond ik mijn gouden idee en besloot ik bij mensen aan huis foto’s te maken in mijn mobiele studio.
Ook maakte ik eerder dit jaar een reeks podcasts, maar daar ben ik nu even mee gestopt. Ik heb mijn focus naar Instagram gelegd en maak nu ook video’s voor IGtv.

Finally happy again

Het is lang geleden dat ik het oprecht heb kunnen zeggen dat ik weer gelukkig ben. Maar dat ben ik echt. Heerlijk rommelen in mijn eigen huis en de weekenden zijn nog het aller fijnste.

Question: Hoe was jouw 2019?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

5 Comments

  1. Wat fijn te lezen dat je zo gelukkig bent <3 Ik gun het je zo.
    Je hebt een veelbewogen 2019 gehad, op naar een fijn 2020 in jullie nieuwe stekkie!

  2. Een nieuw huis, dat is nog eens een mijlpaal. En de gezinsuitbreiding maar al te gezellig lijkt me. Veel geluk voor het nieuwe jaar!

    1. Dankjewel, jij ook veel geluk in het nieuwe jaar!

  3. Mooi om te lezen! Mijn 2019 was fijn ♥

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.