Wat doe ik voor ik op vakantie ga als zzp’er? | Ondernemen

Foto door cottonbro op Pexels.com

Ik plaatste laatst nog een artikel over welke plannen ik heb tijdens mijn vakantie. Maar als ondernemer kun je niet zomaar alles laten vallen. Oké, wel als het echt moet. Maar in dit geval wil ik georganiseerd weg. Dus ik heb wat dingen die ik moet doen voordat ik de toko tijdelijk kan ‘dichtgooien’.

Social media vooruit inplannen

Ik ben er zelfs al mee begonnen, om social media zo ver als mogelijk vooruit te plannen. Het is namelijk echt niet te doen om op vakantie te blijven posten. Het kan wel, maar op die manier kom ik niet tot rust en blijf ik te veel bezig met mijn bedrijf. Ik kies er dus voor om allerlei leuke artikelen te schrijven voor mijn blog op mijn website en dat social media lekker doorloopt.

Auto-reply mailbox aanzetten

Ik haat auto-reply’s, maar in dit geval noodzakelijk. Ik vind ze nooit leuk. Maar ik ga er dit jaar proberen een leuke auto-reply van te maken. Zo eentje die dus niet vervelend is om te ontvangen. Als ik dat niet doe, dan voel ik me enorm verplicht om zo snel mogelijk terug te mailen en dat is nou net even niet de bedoeling in mijn vakantie.

Fotoshoots afronden

Ook een puntje wat niet geheel onbelangrijk is, is het afronden van de fotoshoots van de afgelopen tijd. Dit betekent dat ik wil zorgen dat de foto’s zijn uitgezocht, zodat ik de factuur kan versturen en hopelijk nog voor mijn vakantie de foto’s kan afleveren.

Melding inschakelen webshop

Hoewel de webshop nog even op een laag pitje staat na het overlijden van mijn beste vriendin, wil ik de draad na mijn vakantie weer proberen op te pakken. Wel moet ik hiervoor nog even een melding inschakelen dat pakketjes binnen een bepaalde periode later worden verstuurt.

Even regelen maar dan heb je ook vakantie

Bij een baas trek je gewoon de deur dicht als je vakantie hebt. Als ondernemer ben je nooit écht vrij. Mits je dat zelf regelt natuurlijk. Daarom probeer ik al deze taken in de loop naar mijn vakantie al ruimschoots te doen, zodat ik niet helemaal gestrest weg ga. Daar heeft niemand wat aan.

Q: Als je ondernemer bent, wat zijn dan de taken die jij nog doet voor je op vakantie gaat?

3 comments / Add your comment below

  1. Inderdaad belangrijk om alles goed af te ronden voor je met vakantie gaat. Zelf werk ik gewoon in loondienst, heerlijk! Hoewel het een enkele keer ook bij mij wel voorkomt dat een collega toch appt omdat ze ergens niet uitkomen. Maar dat vind ik dan niet zo erg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d bloggers liken dit: