Waarom blog ik nog steeds?

Leestijd: 3 minuten

pexels-photo-110473.jpeg

Oef, het is al way waaay back dat ik ben begonnen met bloggen. Ik heb geloof ik 3 of 4 blogs versleten. En toch blog ik – af en toe – nog steeds. Ik heb een tijd gedacht dat bloggen mijn hobby niet meer was. Maar er zat ergens anders een knelpunt. En inmiddels blog ik weer aardig regelmatig. Eigenlijk als ik tijd en inspiratie heb, kun je wel een blogje verwachten. Maar waarom? Heb ik dan zoveel te vertellen nog steeds?

Ik schrijf geen dagboeken

Volgens mij is het inmiddels weer hipper dan ooit: dagboek schrijven. Maar eerlijk? Dat is dus echt niet mijn ding. Sowieso met de hand schrijven is killing voor mijn reuma-handjes. Dus dat doen we dan ook liever niet. Al kun je natuurlijk ook prima op een blog dagboek schrijven. Al vind ik dat weer net iets té persoonlijk worden.
Maar ik schrijf geen dagboeken (meer) dus. Vroeger als kind en tiener wel. Hele verhalen wat ik die dag meemaakte. Teruglezen doe ik eigenlijk niet, sterker nog, ze liggen ergens op een vuilnisbelt te verpieteren. De verhalen die daar in staan waren niet de leukste helaas. Misschien dat ik daarom dan ook wel er mee gestopt ben. Ik herinner me nu liever de leukere dingen. En veel daarvan deel ik dan ook zeker hier. Er komen ook wel mindere dingen voor (tja, mijn leven is niet zo groen als het gras aan de overkant 😉 ), maar met mate.

De interactie

Wat ik ook heel erg leuk vind aan bloggen is de interactie. Hoewel dat nu – ten opzichte van jaren geleden – een stuk minder is, waardeer ik elke reactie op mijn blog enorm! Ik vind dat zo leuk. En nog leuker als daar echt gesprekken uit voort komen.
Zo gebeurt het natuurlijk wel eens dat je iets schrijft waar een ander ook ervaring mee heeft of een andere ervaring dan jij. Hoe tof is dat om dat ook te horen? Ik vind dat dus echt fantastisch, al die verhalen! <3

Mijn uitlaatklep

Maar daarnaast is mijn blog ook echt een bron van een uitlaatklep voor mij. Maar ook een bron om mijn inspiratie op gebied van ondernemen te delen en mijn ervaringen daarin en andere dingen in het leven. Mijn blog gaat over mij. Een soort geschreven reality soap. Maar dan zonder de extreme drama’s. Want daar hou ik gewoon niet zo van.

Genoeg ideeën

Ondanks dat ik niet veel post, heb ik ideeën genoeg. Maar ik kom vaak tijd te kort. Dat vind ik soms nog wel eens jammer. Maar ik wil wel meer gaan schrijven. Romy heeft mij een tijdje geleden op haar instagram geïnspireerd weer te beginnen met het schrijven van gedichten. Long time ago deed ik dit erg vaak. Maar tegenwoordig niet meer. Terwijl ik dit zo mooi vind. Dit wil ik dus graag oppakken en ook zeker met jullie delen.
Daarnaast wil ik nog meer verhalen over het ondernemen delen. Maar goed, met de crisis van nu is dat soms nog een beetje lastig. En ik wil jullie ook niet vermoeien met alleen maar artikelen over ondernemen natuurlijk. Er is zoveel moois in het leven dat ik wil delen, eigenlijk weet ik gewoon niet goed waar ik beginnen moet, haha!

Q: Als jij een blog hebt, waarom blog jij dan (nog steeds)?

 

2 gedachten over “Waarom blog ik nog steeds?

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d