Nieuwe blog, nieuwe kansen!

Leestijd: 2 minuten

 

Jeetje zeg, een maand niet bloggen. Dat hakt er wel even in. Ik heb héél veel nagedacht. En nog meer nagedacht en overwogen. En nagedacht en weer overwogen. En toen wist ik het. Ik wilde niet meer verder met Simoneblogt.nl. Ik denk dat ik dit stiekem al veel langer wist, maar alleen niet aan toe wilde geven. Waarom ik tot deze keuze ben gekomen, vertel ik je in dit artikel!

Nieuw leven

Haha, deze kop klinkt gelijk wel erg heftig. Maar het voelt wel een beetje zo. Er is in de afgelopen 2 á 2,5 jaar zo ontzettend veel veranderd. Ik ben veranderd, mijn leven ziet er compleet anders uit dan 2,5 jaar geleden. Toen ik thuis zat en niet kon werken. Inmiddels heb ik al een paar banen versleten en begin ik binnenkort aan een nieuwe spannende uitdaging (daar volgt natuurlijk een artikel over!).
Maar mijn blog, Simone Blogt, kreeg ik niet mee in de veranderingen. Het voelde nog steeds als de oude Simone en dat voelde helemaal niet goed.

Pauze opende mijn ogen

Dus ik lastte een maand geleden een pauze in. Even om op adem te komen. De inspiratie was op, dacht ik. Maar ik werd geblokkeerd door mijn oude blog. Een blog waarmee ik niet meer geassocieerd wil worden. Omdat er ook zoveel narigheid op staat (met name over mijn fibromyalgie). Ik heb al eens eerder afstand gedaan van een blog. Dat blog ging vooral veel over fibromyalgie. En nu neem ik nog iets meer afstand hiervan. Ik heb het, dat is echt heel erg klote, maar het is niet meer mijn rode draad in mijn leven.

Een frisse nieuwe blog

Door alle veranderingen die ik niet op een fijne manier kon doorvoeren op mijn oude blog, besloot ik een nieuw blog te starten. Ik heb al jaren een betaald domein, maar daar stap ik nu even van af. Ik wil even terug naar de basis. Even weer lekker leuke artikelen schrijven, precies waar voor mijn blog bedoelt was (en is). Wie weet komt dat domein er dan nog eens. Maar dit voelt voor nu prima. Het voelt als een soort bevrijding.

Ik hoop natuurlijk dat mijn oude volgers van Simoneblogt.nl mij hier ook weer zullen gaan volgen. Dat zou ik super leuk vinden. En ook nieuwe volgers zijn van harte welkom! Let’s begin!

15 gedachten over “Nieuwe blog, nieuwe kansen!

  1. Wat mooi dat je deze stap hebt gezet, zeker omdat het voelt alsof je hiermee ook bepaalde niet zo leuke dingen uit het verleden achter je laat in plaats van er steeds mee geconfronteerd te worden. Ik wens je heel veel succes en plezier met deze nieuwe blog en ben benieuwd naar je artikelen 🙂

    1. Dankjewel voor je lieve reactie! Het klopt inderdaad dat ik er aan toe ben het verleden nu achter me te laten. Het is -lekker cliché- tijd voor “the new me” 🙂

  2. Een prachtige beslissing, lieve Simone. Als je je oude ik laat gaan, dan hoort daar inderdaad soms een nieuw plekje bij! En dat heb je hier toch maar mooi gemaakt. Veel succes met het schrijven op je nieuwe stekje!

  3. Hoi. Ik ben nieuw in het blog-wereldje.
    Wat een toffe post om te lezen. Het boomt van het optimisme en ambitie. Blik op de toekomst en tijd voor verandering. Enthousiasme over vooruitgang werkt aanstekelijk. ☺ Blijven gaan!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d