Blog, Samenwerkingen

Review: Foto op hout

DSCN1122

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen in mijn artikel van #PlukhetGeluk, zijn mijn vriend en ik op zoek naar een koophuis. En ja, ik zou geen vrouw zijn als ik dan niet al bezig ben met het interieur, toch?!
Dus ik ben toch hier en daar wat inspiratie aan het op doen en soms koop ik al wat kleine dingetjes die handig kunnen zijn.

Nu heb ik al vaker op verschillende blogs een foto op hout gezien. Ik vond dat zó tof, dat ik zo iets wel voor mijn (correctie: ons!) nieuwe huisje wilde hebben. En via Webprint bestelde ik mijn eerste foto op hout.

DSCN1125

Ik was verrast hoe snel dat mijn foto op hout al binnen was. Ik heb er een weekje op ‘gewacht’. Dat vind ik toch wel snel voor zo’n product. Tja, ik kan wel zeggen dat ik hem pas geopend heb, toen ik deze review ging schrijven. Maar dat gelooft niemand natuurlijk. Ik was super benieuwd hoe hij eruit zou zien. Dus ik maakte snel de doos open.

De foto was trouwens erg goed verpakt tegen stoten e.d. waardoor hij erg mooi is gebleven. En toen zag ik de foto. Ik was echt aangenaam verrast! Het is voor jullie niet echt een verrassing dat ik een foto van Budgie heb uitgekozen, haha.

DSCN1128

De foto is echt heel mooi gelukt (as you can see). En heel subtiel zie je – van dichtbij – de houtnerven, wat ik erg mooi vind.

Voor nu staat hij op de eettafel, omdat ik geen gaten meer wil gaan boren in dit huis. Maar in het nieuwe huis krijgt deze foto een speciaal plekje.

 

*Het product in dit artikel is toegestuurd voor deze review


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

3 Comments

  1. Echt super gaaf en mooi! Heb zoiets al vaker voorbij zien komen, echt tof! Ik zie zo’n ding ook wel bij ons hangen met Kenzo erop haha.

  2. Oh wat een leuke foto/kader/hoe ik het moet noemen haha! Echt heel erg leuk en fleurig!

  3. Ziet er tof uit. Ik heb zelf nooit nog een foto op hout gehad. Mooie foto heb je ook gekozen!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.