Algemeen

UPDATE | Ja, ik ben er nog!

Oeps, na mijn blog over de bruiloft en onze huwelijksreis heb ik helemaal niks meer geschreven. Maar dat komt omdat het echt even een beetje gekkenhuis is met mijn eigen bedrijf. Niet erg, maar minder belangrijke dingen schieten er dan dus al gemakkelijk bij in.

Hoe gaat het?

Goed! Maar zoals ik al zei heb ik het best wel druk met mijn eigen bedrijf. Ik weet nu wel dat dit écht mijn beste beslissing was en ik ook niet meer anders zou willen. Hoe ik er ooit bij kwam om voor een baas te werken weet ik niet, dat is gewoon niks voor mij. Ik ben nu helemaal in mijn element en ik kan doen wat ik leuk vind. Daarnaast ben ik een leuk evenement aan het organiseren, samen met een andere ondernemer.

Zo had ik ook nog een hele toffe ondernemersavond waar Tom Coronel wat kwam vertellen over ondernemersschap. Ontzettend inspirerend! Leuk om daarna nog even met deze man te praten en ik heb natuurlijk mijn kaartje aan hem gegeven 😉 .
Helaas heb ik ook een vervelende tegenslag gehad. Hierover wil ik niet te veel uitwijden, maar ik heb hierdoor wel vooral aan mijzelf getwijfeld. Ik heb écht het beste voor met mijn klanten, maar helaas wordt er dan een loopje met je genomen (hier wil ik niet in detail treden). Dat vond ik zó erg. Inmiddels is het afgerond en het is klaar. Maar leuk was het zeker niet.

Afscheid genomen van Elmo

Dag lieve Elmo <3

Helaas was er ook een wat minder leuk moment. Ik kwam thuis van een super leuke dag shoppen met mijn schoonzusje, toen ik hamster Elmo bijna dood in zijn kooitje vond… Ik heb gelijk de dierenarts gebeld en ben er naar toe gegaan. Het zat er al wel aan te komen, dus ik kon ook wel snel schakelen, al was het niet leuk. Maar een beestje laten lijden staat zeker niet in mijn woordenboek.
Later bleek dat hij al in coma was, dus hij was vrij snel ingeslapen. Het arme ding <3

Alweer een dikke maand getrouwd!

Ook zijn we alweer een dikke maand getrouwd. Ik dacht dat het lang zou duren, maar mijn nieuwe achternaam begint gelukkig wel te wennen. Dat is wel handig i.v.m. mijn eigen bedrijf, waar ik mijn nieuwe achternaam gebruik.
We hebben onze eerste maand ook leuk gevierd door te gaan eten op onze trouwlocatie. Dat is nu wel echt een heel bijzonder plekje geworden <3

Op dierendag een nieuw dierenvriendje gevonden

Hoewel het niet helemaal het plan was, gebeurde het toch. Op dierendag vond ik mijn nieuwe hamstervriendje Groot (ja, van de Guardians of the Galaxy 😛 ). Ik heb eigenlijk alleen Russische dwerghamsters en Syrische hamsters gehad. Echter, dit keer voor een Chinese dwerghamster gegaan. Ik heb me goed laten adviseren bij een gespecialiseerde dierenwinkel voor knaagdieren (hier kwam Elmo overigens ook vandaan). Ik zal jullie niet lastig vallen met alle verschillen en waarom ik heb gekozen voor een Chinese dwerghamster. Maar mocht je dat willen weten, mag je mij natuurlijk altijd een mailtje sturen!

 

Q: En hoe gaat het met jou?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

8 Comments

 1. Je nieuwe vriendje is echt een schatje! Ik ben niet echt bekend met de chinese hamsters. Heb zelf altijd rusjes gehad, en mijn zus heeft geloof ik een keer een syrische gehad. Ik heb zelf al jaren geen hamsters meer, maar als ik zo’n foto zie dan kriebelt het wel weer hoor.

  1. Ja ze zijn leuk he! Syrtjes heb ik inderdaad ook gehad. Kan me voorstellen dat het dan weer kriebelt als je een foto ziet 🙂

 2. Wat een schatje is je nieuwe hamster! Zo’n leuke foto ook! En wat fijn dat het met je onderneming zo goed gaat en dat je nog altijd blij bent met de beslissing om als ondernemer aan de slag te gaan! Wel rot dat je één minder leuke ervaring had. Hopelijk kun je dat langzaam maar zeker achter je laten. Maar leuk is anders natuurlijk!

 3. Echt tof hoor, jullie nieuwe hamster<3 Wel heel erg spijtig van jullie oude. Knuffels daarvoor! En ja, gaat hard de tijd dat jullie al getrouwd zijn. Ben nog steeds super nieuwsgierig naar alle foto's!

  1. Het album is in de maak! <3

 4. ah wat leuk ik was ook altijd hamster freak heb ze vanaf mijn 8e tot mijn 18e gehad maar toen deed mijn moeder de kooi naar de rommelmarkt haha dus dat zit er nu niet meer in! Maar ik had altijd syrische maar die gingen maar twee jaar minimaal mee maar goed ik vond ze altijd geweldig! Over 1,5 jaar wil ik gaan samenwonen en dan wil ik ook een huisdier… maar twijfel enorm tussen een konijn, kat of een hond. Heb nooit veel met katten gehad maar zo’n silver tabby (aanhankelijke kat) vind ik echt prachtig en vanaf kitten kan je die natuurlijk helemaal eigen maken.

  1. Ah ja Syrische hamsters heb ik inderdaad ook gehad! Super leuk 🙂 Ik ben ook eigenlijk geen kattenmens (joh, ik heb ook niet zomaar een hondje). Denk ook niet dat ik snel een kat of kitten zou nemen, al zijn kittens wel enorm cute <3

 5. Wat leuk dat je een nieuwe hamster hebt! Wij hebben zelf nu sinds een maand twee katjes en het is zo fijn om van (tijdelijk) geen dieren naar wél dieren te gaan! Ik lees dat je een nieuw bedrijf hebt, net getrouwd bent en nu een nieuw vriendje erbij. Klinkt goed!!! 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.