Algemeen, Samenwerkingen, Trouwen

Trouwen | Bruidslingerie?!

In het laatste artikel in deze serie vertelde ik dat ik inmiddels ben geslaagd voor mijn trouwjurk. Oh, als ik aan die jurk denk… Het duurt eigenlijk nog veel te lang voor ik hem weer aan mag! Nadat mijn keuze was gevallen werd mij eigenlijk meteen gevraagd welke lingerie ik wilde dragen onder de jurk. Dat was nog eens een goede vraag! Daar had ik natuurlijk nog helemaal niet over nagedacht. Daarom leek het mij leuk om ook daar eens een artikel aan te wijden.

Niet elke lingerie past bij je jurk

Ik had er dus nooit echt zo bij stil gestaan. Maar niet elke lingerie kun je zomaar onder elke jurk dragen. Wanneer je een lage rug hebt, moet je daar je lingerie natuurlijk op aanpassen. Of bij een strapless jurk wil je geen bandjes zien. De keuze is dan nog steeds groot, want het moet wel lekker zitten. Vergeet niet dat je er een hele dag in moet lopen en dansen, dus comfy is wel belangrijk (als je het mij vraagt). Bij sommige jurken worden zelfs de cups er in gemaakt, heb ik mij laten vertellen.

Wat heb ik zelf in gedachten?

Nadat ik werd gewezen op bruidslingerie ben ik natuurlijk gaan nadenken over wat ik zou willen. Zo kun je bijvoorbeeld bij de bruidszaak waar je je jurk koopt passende lingerie kopen. Maar wist je dat je ook advies en mooie bruidslingerie bij Hunkemöller kunt kopen? Ik dus niet! Dat is natuurlijk super handig en weet wel: ook een stukje betaalbaarder dan bij een bruidszaak.
Wat ik altijd erg mooi vind is kant. Dus ik hoop dat ik iets moois en passend met kant kan vinden. Over het algemeen is alle bruidslingerie wit. Dat komt natuurlijk omdat de meeste bruidsjurken ook wit zijn. Tevens hoef je niet bang te zijn dat het gaat doorschijnen, alle jurken hebben dikke stof, dat je daar niks doorheen zult zien!

Even een paar handige tips op één rij:

  • Kies lingerie pas ná de keuze van de bruidsjurk
  • Let er op dat de lingerie goed past en comfortabel zit
  • En pas ook de lingerie onder de jurk, het kan dan toch weer anders zitten en misschien zelfs minder fijn
  • Laat je goed adviseren en laat je maat goed opmeten
  • Voel je je niet prettig in wit? Kies dan bijvoorbeeld voor huidskleur

 

Op dit moment ben ik nog niet geslaagd voor passende lingerie. Maar gelukkig heb ik nog even de tijd om mij daar rustig in verder te gaan verdiepen. Wanneer ik mijn jurk weer opnieuw ga passen (duurt lang 😛 ), dan moet ik zorgen dat ik de juiste lingerie heb, zodat ik deze ook onder de jurk kan passen.


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

1 Comment

  1. Leuk artikel en goed om over na te denken. Ik had geen bruidslingerie hihi.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.