Algemeen Fibromyalgie Samenwerkingen

Review | Nasa Traagschuim kussen [+Winactie Gesloten!]

Leestijd: 2 minuten

PicMonkey Collage

We beginnen het jaar gelijk goed met een leuke review. Ik mocht namelijk een traagschuim kussen reviewen. Inmiddels heb ik dit kussen al meer dan 10 dagen getest. En ik ga je vertellen wat ik ervan vind!

Extra lang testen
Als eerste wilde ik het wat langer testen dan 10 dagen. Waarom? Omdat bijna de eerste 10 dagen ik weinig klachten had van fibromyalgie. Ik wilde ook graag weten wat het doet als ik die klachten wel heb.

Lekker slapen
Als eerste merkte ik al de eerste nacht dat ik ontzettend goed geslapen had. En bij het opstaan had ik geen last van de bekende ochtendstijfheid bij fibromyalgie. Dat was nog eens lekker opstaan! Ik sprong letterlijk uit bed.
Maar als ik wel veel last heb van fibromyalgie, heb ik niet het idee dat ik verschil merk. Ik kan het eigenlijk niet goed zeggen of ik door het kussen ook minder klachten heb. Hier had ik natuurlijk wel op gehoopt. Maar het is ook geen geneesmiddel, maar een hulpmiddel.

2016-01-12 13.44.05

Rust
Ook schijn ik – als ik mijn vriend mag geloven – een stuk rustiger te slapen met dit kussen.
Ik weet wel dat ik een stuk minder vaak wakker word ’s nachts.
Dat is echt super fijn!

Al met al ben ik heel blij met dit kussen. Ik slaap in elk geval stukken beter. Ik ben benieuwd hoe dit over een paar maanden is, als ik het nog wat beter heb kunnen testen met wat meer klachten.

Winnen!
Oja, ik vond het ook leuk om er even een winactie bij te doen. Wil jij ook kans maken op zo’n kussen? Laat dan een reactie achter bij de comments met een geldig e-mailadres en vertel dat je meedoet. Succes!

Je kunt meedoen t/m 22 januari. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

 

*Dit product is ter beschikking gesteld voor de review.

17 gedachten over “Review | Nasa Traagschuim kussen [+Winactie Gesloten!]

 1. Ik heb al diverse dingen gehoord over traagschuim. Mijn moeder, ook fibro, heeft veel baat bij een volledig matras van dit materiaal. Manlief en ik hebben echter geen aparte matrassen dus dat wordt wat lastiger.

  Mijn fibro speelt echter erg op de laatste tijd, dat ik veel en lang wakker ben ’s nachts zal niet helpen. Ik doe dus graag mee met de winactie en hoop zoooo dat ik, net als jij, voordeel kan trekken van zo’n kussen. Weltrusten! 😉

 2. Klinkt goed! Hopelijk scheelt het op de lange termijn ook iets voor je klachten. Maar beter slapen is altijd lekker toch?! Ik doe dan ook graag mee! Mijn nachten mogen ook wel wat minder onrustig!

 3. Oohhh zou ik dan niet nachten wakker liggen. En in de ochtend met nek en schouderpijn opstaan. Ik doe mee! Top

 4. Ik zou graag mee willen doen! Zelf ben ik een enorme onrustige slaper omdat ik altijd loop te vechten met mn kussen. Heb er al meerdere geprobeerd maar niks bevalt me echt goed. Ben benieuwd naar het kussen van traagschuin!

 5. Ik heb hem zelf voor een winactie weggegeven, maar lijkt me erg fijn mee te doen en hem zelf te hebben. Vooral omdat ik de laatste weken erg slecht slaap 🙁 Ik doe dus zeker mee!

 6. Er staan mij nog steeds spannende tijden te wachten, dus lekker slapen is niet onbelangrijk. Op de valreep doe ik ook mee om kans te maken 🙂

 7. O leuk ik doe graag mee!
  Ik heb nu een kussen dat al speciaal is, maar geen traagschuim. Het helpt al wel een beetje, maar ik wil al lang een keer traagschuim proberen omdat dat hopelijk nog beter helpt.

  Fijn dat het voor jou in ieder geval werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: