PERSOONLIJK | Bijna 30😱

Leestijd: 2 minuten

minimalist photography of hanged 30 balloons
Bron

Nog minder dan een maand word ik 30. HOLY COW! Maar ik kan er toch echt niet om heen draaien. Dus ik probeer het maar voor lief te nemen.
Ik weet nog dat ik op mijn vorige blog een lijstje had gemaakt met dingen die ik wilde doen voor mijn 30ste. Helaas kan ik die niet meer terug vinden. Dus ik dacht, 30 = volwassen: tijd om mijn leven eens onder de loep te nemen en nieuwe voornemens aan te nemen! Welke dat worden? Dat lees je in dit artikel.

Zelfverzekerder

Och, ik ben zó onzeker (geweest). Vroeger was ik wat dat betreft echt een bang muisje. En het lijkt wel of dat het steeds beter gaat. Ze zeggen ook dat je na je 30ste echt zelfverzekerd bent. Nou, ik ben er zeker nog niet. Maar het gaat me steeds beter af.
Dit is nog wel een verbeterpuntje in elk geval.

woman sitting on cliff overlooking mountains during daytimeBron

Alleen is niet erg

Alleen zijn en alleen dingen doen is voor mij altijd wel een dingetje geweest. Gelukkig gaat het wel wat beter. Met mijn eigen bedrijf moet ik natuurlijk ook wel! Maar privé werkt dat toch niet altijd.
Een tijdje terug ben ik nog alleen gaan fotograferen. Ik ben eerlijk als ik zeg dat ik dat best spannend vond. Maar achteraf was het heerlijk en fijn! Dat ga ik dan ook zeker vaker doen.
Ik hoop dat ik dit ook met andere dingen kan oppakken. En dat is dan ook meteen mijn volgende voornemen voor volgend jaar. 🙂

Opruimen

Wie mij persoonlijk goed kent, moet waarschijnlijk al lachen om dit kopje. Ik ben namelijk best wel een rommelkont. Als ik iets ergens weg leg, dan blijft het daar ook tot ik het weer nodig heb. Mijn man is daar heel anders in. Heel netjes en opgeruimd. Ik probeer er echt op te letten, maar ik val vaak terug in mijn oude gewoonte. Ik neem me voor dat ik nog meer stappen vooruit maak in het opruimen, haha!

Q: Aangezien dit artikel gaat over leeftijd, ben ik wel eens benieuwd hoe oud mijn lezers zijn?

6 gedachten over “PERSOONLIJK | Bijna 30😱

  1. Ik ben dit jaar ook 30 geworden en heb zo’n fijne herinnering van die dag samen met M. Daarbij ben ik erg blij the big 30 te zijn geworden. Zag er dan ook niet tegenop maar keek er naar uit 🙂 Daarbij word ik ook nooit 30 geschat 😉

  2. Haha, zo’n lijstje heb ik ook ooit gemaakt.. Voor mij duurt het nog wel een halfjaar, maar ik merk dat ik inmiddels een stuk minder waarde hecht aan ‘die leeftijd’ dan destijds. Je hebt wel mooie voornemens gemaakt!

  3. Wat een mooie mijlpaal, 30 worden! Je hebt mooie doelen opgesteld! Ik hoop dat je ze alle drie kunt waarmaken. Dat van het opruimen moet vast en zeker wel lukken. Ik was ook heel lang een enorme rommelkont, maar bij mij is het ook best wel goed gekomen 😛

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d