Monthly Diary #3 | Februari

Leestijd: 3 minuten

Het is weer een nieuwe maand en dat betekent ook weer een nieuwe Monthly Diary. Februari, het was gelukkig maar een korte maand. Want zoals ik al eerder schreef, vond ik januari echt vreselijk. Februari was niet per se beter, maar wel sneller voorbij. En gelukkig zijn wij niet weggewaaid. Maar wat deed ik nog meer deze maand? Dan moet je natuurlijk even verder lezen!

Budgie moest begin van de maand naar de kapper. Hij had ontzettend veel klitten weer, hoogste tijd dus! Hij was wel een beetje kaal daarna…

Ik spotte de eerste krokussen bij mij om de hoek. Natuurlijk kon ik het niet laten even een foto hiervan te maken. Ik vond die druppels op de bloemblaadjes zo mooi!

Ja, je ziet het goed! Ik heb gewoon bedrijfskleding. Hoe tof?! Ik kreeg mijn logo toegestuurd als strijktransfer, om uit te proberen. Missie is dus zeker geslaagd! Ik heb er nog een aantal over, deze wil ik zeker ook op andere kledingstukken gaan strijken.

Manlief en ik reden een rondje in onze nieuwe auto (of nou ja, dat type) en toen zag ik ineens 4 reeën door het veld rennen! Zo gaaf! Deze foto stuurde ik naar mijn moeder, die kan het vaak niet uitstaan dat ik er altijd zoveel zie. Als je goed kijkt zie je de reeën net iets rechts onder de boom.

Lekker onscherp, maar deze schattige knuffelfoto kon ik niet laten.

Even mijn nagels gelakt, onbewust pastte het ook nog eens goed bij Valentijnsdag!

Och, ik smelt echt helemaal bij die slapende foto van Budgie. Pak de dweil er maar bij hoor! Hij heeft inderdaad een truitje aan, want sinds hij naar de kapper is geweest heeft hij het regelmatig koud.

Ik kocht deze leuke narcissen. Ik hou ervan om de lente in huis te halen met lentebloemen!

Ik had jullie al in een artikel verteld dat ik bezig was met een nieuwe branding voor mijn webshop. Dit is één van mijn nieuwe kaarten uit de shop. Ik ben er echt super trots op! Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar wat jij er van vindt?

Voor een artikel mocht ik onder andere deze etherische olie testen. Wat een fijne olie is dit!

Sinds een tijdje heb ik een activity tracker. Deze houdt ook mijn slaap bij. Voor mij was dit een uitzonderlijk goede nacht. Donkerpaars is diepe slaap, lichtpaars is lichte slaap, groen is r.e.m. slaap en geel is de tijd dat ik wakker was. Ik vind het enorm interessant om dit elke morgen even te bekijken.

Het was weer de tijd van de maand, chocola inslaan dus! En niets gaat boven een zak Maltesers. Die mag je altijd voor me meenemen. Hoewel dat de weegschaal daar even anders over denkt. Je begrijpt dat die zak allang leeg is he? En er is nog 1,5 chocolade reep over.

Nog meer krokussen. Ik vind het zo gezellig! De wijk hier staat er vol mee.

En als het dan toch een beetje lente wordt, dan moeten mijn nagels er natuurlijk ook weer aan geloven. Ik kocht eens een kleurtje van een ander merk. Toch vind ik Pink Gellac nog altijd de fijnste tot nu toe.

Geplaatste artikelen in februari

Monthly Diary #2 | Januari

Het valt me even zwaar… | Persoonlijk

Het is tijd voor iets nieuws

Soms kun je wel wat focus gebruiken

3 gedachten over “Monthly Diary #3 | Februari

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d