Algemeen, maandoverzicht

Maandoverzicht | Maart 2021

Vorige maand begon ik na een tijd weer met een maandoverzicht. Compleet in een nieuw jasje gestoken. Vandaag is het tijd voor de maand maart, die gek genoeg enigszins voorbij is gevlogen en anderzijds ook soms traag vooruit ging.

➤ Mijn lieve vriendinnetje kwam samen met mijn beste vriendin op bezoek. Of was het nou andersom? In elk geval kun je zien dat het maar al te gezellig was. Hierna viel ze bij mij in slaap <3
➤ Ik maakte een foto van een uitzicht in mijn dorp. Op die plek had ik een leuke maar belangrijke afspraak voor mijn tweede bedrijf!
➤ Wandelingen gaan natuurlijk niet zonder Budgie. Het was best prima weer gelukkig.

➤ En toen was de dag daar dat ik mijn webshop met mijn zelfontworpen kaarten lanceerde! Wat een spanning bracht dat alsnog met zich mee zeg. Maar super leuk dat ik mijn eerste 5 bestellingen heb mogen versturen!
➤ Het was ook weer puzzeltijd. Maar ik ben eerlijk dat ik een spanningsboog van niks heb. Soms kan ik er uren aanzitten en gaat het heel hard. Dan kan het weer weken op tafel liggen en moet het ineens af…
➤ Ook liet ik mijn wenkbrauwen bij de schoonheidsspecialiste doen. Dat was nog een verjaardagscadeautje aan mezelf van december 😛

➤ Intussen heb ik alweer 2 andere kleurtjes op mijn nagels gehad. Maar daarvan had ik geen foto’s gemaakt. Van deze wel. Ik was hier absoluut toe aan een vrolijk en fel kleurtje!
➤ Ook ontdekte ik een super leuke app waar je random kaartjes kunt versturen. Binnenkort komt er hierover een artikel online!
➤ Van mijn schatje Budgie mocht ik alleen nog maar met hem knuffelen en verder niks <3

➤ Ik bouwde een, vond ikzelf, best prima huis en ging helemaal los op het interieur. Ik vond het best goed gelukt! Inmiddels is mijn kind dood, toen ze zwanger was van nummer twee. Soms is het best wel bizar wat er kan gebeuren in de sims…
➤ Blij droppie op schoot bij mijn man die iets op de laptop wilde doen. Daar was hij het dus niet helemaal mee eens.
➤ De eerste zomerdagen of enorm goede lentedagen hebben we ook gehad. Wat was het heerlijk weer zeg! Maar heel eventjes voor de foto mijn zonnebril afgedaan, want die moet op voor de enorme hoeveelheid pollen.

Dat was mijn maand alweer. Hoe was jouw maand Maart?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

3 Comments

  1. 📍
    Wat een fijne maand maart heb je gehad. En wat een schattig hondje heb je.

  2. Zo tof hoor je webshop, veel succes ermee (ziet er goed uit!)
    En awwww die foto van Bud. Zoooo lief. Hoop jullie spoedig allemaal weer in het ecchie te zien!

    1. Lief thanks <3 Hoop het ook!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.