Mijn favoriete nailarts

Leestijd: 3 minuten

Ik doe al een aantal jaar zelf mijn nagels. Elke twee weken ga ik er lekker voor zitten om de oude gellak er af te halen en ze te voorzien van een nieuwe kleur. Soms met wat nailart en soms ga ik voor lekker basic. Het leek me eens leuk om mijn persoonlijke favorieten voor je op een rijtje te zetten.

Inspiratie nailart

Niet alleen komt dit artikel tot stand voor alleen maar mijn favorieten natuurlijk. Ik vind het ook leuk om je te mogen inspireren met de nailarts die ik zelf eerder heb gemaakt. Zo maak ik gebruik van glitters die ik o.a. bij de SoLow heb gekocht en stickers van Wish bijvoorbeeld. Tegenwoordig kun je ook hier in Nederland steeds meer leuke dingen vinden voor nailart, maar toen ik er mee begon was dat nog niet zo. Dus deze dingen heb ik nog voor die tijd gekocht.

Mijn favorieten

Het zal je wellicht gaan opvallen in dit artikel dat ik af en toe best wel van glitters houd. Zowel op al flink wat opvallende nagels als rustigere kleuren vind ik het wel eens leuk om er een glittertje aan toe te voegen. Soms doet dat net weer even wat meer.

Grappig is ook dat ik heftige kleuren vaak afwissel met een rustigere kleur. Vaak heb ik dus de ene keer een heftige kleur en de andere keer een opvallendere kleur. Maar soms ga ik ook helemaal op in mijn stemming op dat moment.

Zo kan ik dus ook in de wintermaanden gerust kiezen voor een donkere kleur. Bij deze had ik bewust zijn eenvoud gehouden, omdat het anders erg kerstig werd.

Maar ook ga ik in de winter wel eens voor een nudetint. Wederom wel met glitters iets gemaakt waardoor het weer net even anders is dan andere keren.

Ook ga ik graag aan de slag met mijn zo gehete blooming gel. Hiermee kun je vele creatieve kanten op. Maar heel eerlijk heb ik het na deze keer niet meer verder geprobeerd nog. Het vergt nog wel de nodige oefening om echt mooie figuurtjes te kunnen maken. Maar het kan!

De meest recente nagels zie je hier als laatste, waarbij ik voor een nude kleur met glitters erin heb gekozen. Hele subtiele glittertjes overigens. En ik vond het leuk om hierbij een sticker te gebruiken om wat meer met de nagels te doen.

Nu weet ik dat ik vaak mijn nagels doe, iets met een uit de hand gelopen hobby, maar ben ik ook erg benieuwd of jij (wel eens) je nagels lakt en wat je favoriete kleur dan is?

6 gedachten over “Mijn favoriete nailarts

  1. Leuk! Ik ga over een aantal weken een leuke samenwerking krijgen met nagellakjes, ben benieuwd!

    Ik lak nu meestal mijn teennagels zilver of zwart. Mijn eigen nagels hebben meestal alleen een top coat om ze wat sterker te maken.

  2. Vroeger had ik altijd altijd nagellak op maar dan sinds de zwangerschap interesseerde het me niet meer zo. Tegenwoordig ben ik er weer meer mee bezig. Op mijn teennagels heb ik aan mijn linkervoet roze en rechts felblauw en op mijn vingers heb ik lila. Vorige week had ik bloemetjes gemaakt. Wil wel wat meer proberen qua nailart maar met mijn linkerhand kan ik niet zoveel :p

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d