Algemeen

Mijn favoriete nailarts

Ik doe al een aantal jaar zelf mijn nagels. Elke twee weken ga ik er lekker voor zitten om de oude gellak er af te halen en ze te voorzien van een nieuwe kleur. Soms met wat nailart en soms ga ik voor lekker basic. Het leek me eens leuk om mijn persoonlijke favorieten voor je op een rijtje te zetten.

Inspiratie nailart

Niet alleen komt dit artikel tot stand voor alleen maar mijn favorieten natuurlijk. Ik vind het ook leuk om je te mogen inspireren met de nailarts die ik zelf eerder heb gemaakt. Zo maak ik gebruik van glitters die ik o.a. bij de SoLow heb gekocht en stickers van Wish bijvoorbeeld. Tegenwoordig kun je ook hier in Nederland steeds meer leuke dingen vinden voor nailart, maar toen ik er mee begon was dat nog niet zo. Dus deze dingen heb ik nog voor die tijd gekocht.

Mijn favorieten

Het zal je wellicht gaan opvallen in dit artikel dat ik af en toe best wel van glitters houd. Zowel op al flink wat opvallende nagels als rustigere kleuren vind ik het wel eens leuk om er een glittertje aan toe te voegen. Soms doet dat net weer even wat meer.

Grappig is ook dat ik heftige kleuren vaak afwissel met een rustigere kleur. Vaak heb ik dus de ene keer een heftige kleur en de andere keer een opvallendere kleur. Maar soms ga ik ook helemaal op in mijn stemming op dat moment.

Zo kan ik dus ook in de wintermaanden gerust kiezen voor een donkere kleur. Bij deze had ik bewust zijn eenvoud gehouden, omdat het anders erg kerstig werd.

Maar ook ga ik in de winter wel eens voor een nudetint. Wederom wel met glitters iets gemaakt waardoor het weer net even anders is dan andere keren.

Ook ga ik graag aan de slag met mijn zo gehete blooming gel. Hiermee kun je vele creatieve kanten op. Maar heel eerlijk heb ik het na deze keer niet meer verder geprobeerd nog. Het vergt nog wel de nodige oefening om echt mooie figuurtjes te kunnen maken. Maar het kan!

De meest recente nagels zie je hier als laatste, waarbij ik voor een nude kleur met glitters erin heb gekozen. Hele subtiele glittertjes overigens. En ik vond het leuk om hierbij een sticker te gebruiken om wat meer met de nagels te doen.

Nu weet ik dat ik vaak mijn nagels doe, iets met een uit de hand gelopen hobby, maar ben ik ook erg benieuwd of jij (wel eens) je nagels lakt en wat je favoriete kleur dan is?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

 1. Mooi! Vanwege mijn werk mag ik helaas geen nagellak of gelnagels. Gewoon puur natuur dus bij mij. Terwijl ik het eigenlijk juist veel netter vind staan als je nagels mooi gelakt zijn.

  1. Jammer dat het niet vanwege je werk mag. Ik deel je mening hoor! Maar in de zorg is dat altijd wel een dingetje geweest he?

 2. Leuk! Ik ga over een aantal weken een leuke samenwerking krijgen met nagellakjes, ben benieuwd!

  Ik lak nu meestal mijn teennagels zilver of zwart. Mijn eigen nagels hebben meestal alleen een top coat om ze wat sterker te maken.

  1. Ik ben nu wel benieuwd! Zal je in ge gaten houden 🙂

 3. Vroeger had ik altijd altijd nagellak op maar dan sinds de zwangerschap interesseerde het me niet meer zo. Tegenwoordig ben ik er weer meer mee bezig. Op mijn teennagels heb ik aan mijn linkervoet roze en rechts felblauw en op mijn vingers heb ik lila. Vorige week had ik bloemetjes gemaakt. Wil wel wat meer proberen qua nailart maar met mijn linkerhand kan ik niet zoveel :p

  1. Leuk dat je er weer meer mee bezig bent! Ik ben ook met één hand minder goed in lakken en nail arts hoor. Gelukkig zijn er ook handige nagelstickers op de markt bijvoorbeeld 😀

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.