Algemeen maandoverzicht

Maandoverzicht | April 2021

Leestijd: 3 minuten

We zijn weer een maand verder, en wat gaat het toch weer snel! Afgelopen maand zijn we lekker een paar dagen weg geweest. Ik probeerde een nieuwe hobby, maar of deze is blijven hangen? Dat en meer zie en lees je in mijn nieuwe maandoverzicht!

Over die nieuwe hobby gesproken, het ging dus over macramé. Ik vind het er altijd super tof uitzien. Dus dat wilde ik ook wel proberen. Ik had hiervoor niet de juiste garen. Maar ik wilde het toch eigenwijs genoeg even uitproberen. Op pinterest vond ik een uitleg hoe je dit blaadje moest maken. Ik denk het makkelijkste wat ik kon vinden. Ik vond het wel leuk. Maar het is helaas geen blijvertje. Dus gelukkig had ik ook geen dure macramé garen gekocht!

Ik maakte van mijn kaarten sfeerbeelden en nu moet ik dat van mijn nieuwe kaartenlijn dat ook nog gaan doen.

Ik deed ook weer eens een meditatie. Dat zou ik eigenlijk vaker moeten doen. Naderhand krijg je een mooie quote. Deze is voor mij erg toepasselijk.

We gingen heerlijk twee nachten naar Markelo. We hebben daar in de omgeving lekker veel gewandeld en veel reeën gezien. Daar vertel ik alles over in dit artikel!

Mijn schattige vogeltjes moesten ook weer even op de gevoelige plaat vast gelegd worden.

Op deze nagels was ik zo trots! Ik vond ze zo leuk geworden. Inmiddels zit er weer een ander kleurtje op, maar wilde het ook graag nog even aan jullie laten zien.

Mijn nieuwe kaartencollectie kwam ook binnen! Toch weer spannend hoe het op een kaartje uitpakt, maar ik vind ze super tof geworden. Alle nieuwe kaarten vind je natuurlijk in mijn webshop.

Ook kocht ik een slowcooker. Deze week heb ik hem eindelijk getest en wat was dit een goede aanschaf! Ik heb een heerlijk pindakip recept gemaakt met witte rijst en dat was echt smullen. Ik wil ook snel andere dingen proberen, zoals spareribes maken.

En nu we het toch over koken hebben, ik probeerde ook nog een ander recept uit. Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus. Hierbij heb ik spaghetti gegeten. Was ook erg lekker!

Mijn hondje Budgie kon ook eindelijk weer naar de kapper. Wat een knapperd is het toch he😍

Dit gedichtje deelde ik o.a. op mijn Instagram. Ik vind het zo’n mooi gedichtje. Hoewel het gek is om dat van je eigen werk te zeggen. Maar ja, ik vind deze echt fijn. En als we het dan toch over dromen hebben, welke droom of dromen heb jij?

Ik kon de hype dit jaar niet weerstaan, ik heb ook een mini moestuin in de woonkamer. Ze staan nu te popelen om naar buiten te gaan, maar het weer is nog net niet helemaal fantastisch volgens mij. Inmiddels zijn de cherrytomaten uitgekomen, de pluksla en de rucola. De klaproos gaat niet zo goed en de tuinkerst (in de paarse pot) ook niet echt. Ik heb er inmiddels ook een aardbeienplant bij staan (gekocht dus al verder op kweek) en er komt nog een paprikaplantje bij.


Zo dat was de maand april weer! Hoewel we alweer een week in mei leven, ben ik toch benieuwd wat het ons allemaal weer mag brengen.

9 gedachten over “Maandoverzicht | April 2021

  1. Leuk moestuijntje! Ik heb hier ook nog zaadjes liggen die ik dringend eens moet planten. Thanks voor de reminder :p

  2. Leuk overzicht! Sla en rucola kunnen wel buiten hoor, de tomaatjes zou ik nog even binnen laten staan. Of buiten onder glas, dat heb ik zelf ook.

    1. Dankjewel voor je tip! Dat wist ik dus niet. Al denk ik dat mijn plantjes nu nog te klein zijn eigenlijk. Ik ga het eens in de gaten houden, als het weer beter blijft gaat het naar buiten.

  3. Hier ok (samen met Noa) aan de moestuintjes en planten aan het bijhouden samen. Leuk om te doen. De spinazie is al gaan groeien… Verder uit quarantaine dus ik ga vandaag weer aan het werk. Zeker wel een klein feestje waard 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: