Algemeen, maandoverzicht

Maandoverzicht | April 2021

We zijn weer een maand verder, en wat gaat het toch weer snel! Afgelopen maand zijn we lekker een paar dagen weg geweest. Ik probeerde een nieuwe hobby, maar of deze is blijven hangen? Dat en meer zie en lees je in mijn nieuwe maandoverzicht!

Over die nieuwe hobby gesproken, het ging dus over macramé. Ik vind het er altijd super tof uitzien. Dus dat wilde ik ook wel proberen. Ik had hiervoor niet de juiste garen. Maar ik wilde het toch eigenwijs genoeg even uitproberen. Op pinterest vond ik een uitleg hoe je dit blaadje moest maken. Ik denk het makkelijkste wat ik kon vinden. Ik vond het wel leuk. Maar het is helaas geen blijvertje. Dus gelukkig had ik ook geen dure macramé garen gekocht!

Ik maakte van mijn kaarten sfeerbeelden en nu moet ik dat van mijn nieuwe kaartenlijn dat ook nog gaan doen.

Ik deed ook weer eens een meditatie. Dat zou ik eigenlijk vaker moeten doen. Naderhand krijg je een mooie quote. Deze is voor mij erg toepasselijk.

We gingen heerlijk twee nachten naar Markelo. We hebben daar in de omgeving lekker veel gewandeld en veel reeën gezien. Daar vertel ik alles over in dit artikel!

Mijn schattige vogeltjes moesten ook weer even op de gevoelige plaat vast gelegd worden.

Op deze nagels was ik zo trots! Ik vond ze zo leuk geworden. Inmiddels zit er weer een ander kleurtje op, maar wilde het ook graag nog even aan jullie laten zien.

Mijn nieuwe kaartencollectie kwam ook binnen! Toch weer spannend hoe het op een kaartje uitpakt, maar ik vind ze super tof geworden. Alle nieuwe kaarten vind je natuurlijk in mijn webshop.

Ook kocht ik een slowcooker. Deze week heb ik hem eindelijk getest en wat was dit een goede aanschaf! Ik heb een heerlijk pindakip recept gemaakt met witte rijst en dat was echt smullen. Ik wil ook snel andere dingen proberen, zoals spareribes maken.

En nu we het toch over koken hebben, ik probeerde ook nog een ander recept uit. Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus. Hierbij heb ik spaghetti gegeten. Was ook erg lekker!

Mijn hondje Budgie kon ook eindelijk weer naar de kapper. Wat een knapperd is het toch he😍

Dit gedichtje deelde ik o.a. op mijn Instagram. Ik vind het zo’n mooi gedichtje. Hoewel het gek is om dat van je eigen werk te zeggen. Maar ja, ik vind deze echt fijn. En als we het dan toch over dromen hebben, welke droom of dromen heb jij?

Ik kon de hype dit jaar niet weerstaan, ik heb ook een mini moestuin in de woonkamer. Ze staan nu te popelen om naar buiten te gaan, maar het weer is nog net niet helemaal fantastisch volgens mij. Inmiddels zijn de cherrytomaten uitgekomen, de pluksla en de rucola. De klaproos gaat niet zo goed en de tuinkerst (in de paarse pot) ook niet echt. Ik heb er inmiddels ook een aardbeienplant bij staan (gekocht dus al verder op kweek) en er komt nog een paprikaplantje bij.


Zo dat was de maand april weer! Hoewel we alweer een week in mei leven, ben ik toch benieuwd wat het ons allemaal weer mag brengen.


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

9 Comments

 1. Leuk moestuijntje! Ik heb hier ook nog zaadjes liggen die ik dringend eens moet planten. Thanks voor de reminder :p

  1. Leuk! Graag gedaan, natuurlijk 😛

 2. Ja, de tijd vliegt voorbij hè. Lekker dat jullie er even tussenuit zijn geweest. Je nagels vind ik echt super mooi, lekker vrolijk.

  1. Ja gek eigenlijk dat het zelfs nu nog voorbij kan vliegen. Dankjewel!

 3. Leuk overzicht! Sla en rucola kunnen wel buiten hoor, de tomaatjes zou ik nog even binnen laten staan. Of buiten onder glas, dat heb ik zelf ook.

  1. Dankjewel voor je tip! Dat wist ik dus niet. Al denk ik dat mijn plantjes nu nog te klein zijn eigenlijk. Ik ga het eens in de gaten houden, als het weer beter blijft gaat het naar buiten.

 4. Hier ok (samen met Noa) aan de moestuintjes en planten aan het bijhouden samen. Leuk om te doen. De spinazie is al gaan groeien… Verder uit quarantaine dus ik ga vandaag weer aan het werk. Zeker wel een klein feestje waard 😉

 5. is mooi gedaan je nagels

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.