Algemeen

Even terugblikken op 2018

Het jaar is bijna om. Over een paar weken zitten we gewoon alweer in 2019! Het was voor mij een bijzonder jaar met allerlei uitersten. Een goede reden om alle échte hoogte- en dieptepunten op een rijtje te zetten. Lees je mee?

Van baan naar eigen bedrijf

Het jaar begon met een baan als marketingmedewerker in mijn eigen dorp. Ik heb het daar best goed naar mijn zin gehad de eerste maanden. Helaas daarna werd dat steeds minder. Uiteindelijk kreeg ik van de één op de andere dag te horen dat ik kon vertrekken. De echte reden voor mijn vertrek is me nog steeds onduidelijk. Al maakt dat nu ook niks meer uit.

Hoewel ik het daar wel even zwaar mee had en vooral baalde van de gang van zake, zoals dat elke keer zo gaat, kreeg ik ook veel moed om te strijden voor mezelf. Ik heb geprobeerd te solliciteren naar een vergelijkbare functie, maar met mijn kleine ervaring en parttime werd het heel erg lastig. Ik besloot voor mezelf te gaan werken als fotograaf. Dit werd officieel in juli.

Getrouwd!

Natuurlijk mogen we ook niet vergeten dat ik dit jaar getrouwd ben met mijn lieve man. Het was een onvergetelijke dag met alle lieve mensen om ons heen. Een dag die ik graag over wil doen. Want dan kan ik mijn jurk nog eens aan <3

Nieuw huis gekocht

Ook kochten we dit jaar een nieuwbouwhuis. Hierover schreef ik pas geleden nog een artikel. Ons (nu nog) huidige huis is inmiddels ook verkocht en over een maandje ongeveer moet het leeg zijn. We verblijven dan voor een tijdje bij mijn ouders, om te overbruggen. Tevens kunnen we dan ook gelijk lekker veel sparen!

Opnieuw begonnen met bloggen

Ook ben ik weer gaan bloggen. Voorheen schreef ik op simoneblogt.nl, maar het voelde daar niet fijn meer. Ik ben heel blij dat ik niet gestopt ben, maar gewoon ergens anders (hier dus) opnieuw ben begonnen.
Hoewel ik een hoop volgers ben verloren, vind ik het super om te zien dat de harde kern er nog steeds is. <3

Q: Welk moment staat jou nog erg bij van dit jaar?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

4 Comments

  1. Jullie hebben zeker wat hoogtepunten gehad dit jaar! Bij ons staat 2019 in het teken van veranderingen… Zoveel gebeurd en nog zoveel voor de toekomst. Geniet van het getrouwde leven (was een prachtige dag) en van de voorpret van jullie nieuwe woning<3

    1. Ja, ook jullie hadden wel een bewogen jaar inderdaad! Maar uiteindelijk komt alles ook helemaal goed gelukkig <3

  2. Zo te horen heb je een hectisch jaar achter de rug met gelukkig wel twee mooie hoogtepunten in de vorm van je eigen bedrijf en jullie bruiloft <3 Wat rot dat het bij je baan op zo'n vervelende manier is geëindigd, maar wel heel erg knap hoe je daar juist strijdlustig van werd en daarna de keuze voor je eigen bedrijf hebt gemaakt <3 Hopelijk mag 2019 een heel mooi en succesvol jaar worden.

    1. Het zit ook niet in me om écht bij de pakken neer te gaan zitten. Dus ik zal altijd strijdlustig zijn als het gaat om werk 🙂 Hopelijk heb jij ook een heel fijn en mooi 2019!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.