maandoverzicht

Monthly Diary | September ’22

Leestijd: 4 minuten

Vloog bij jullie de maand september ook zo hard voorbij? Bij mij in elk geval wel. Ik moest ook echt even goed zoeken naar de foto’s van afgelopen maand. Ik had er toch meer gemaakt dan gedacht.

Onder andere ben ik naar een cabaret geweest, heb ik een puzzel afgemaakt en ben ik na heel wat jaren weer eens bij een winkel geweest waar ik vroeger veel kwam. Welke dat is? Dat lees je verder in het artikel.

 • Terwijl mijn man de formule 1 race keek bij mijn ouders, liep ik de bijen achterna om te fotograferen met mijn telefoon. Ik vond het jammer dat ik nu mijn camera niet bij me had, maar deze is alsnog goed gelukt.
 • Ik háát wachten, al helemaal op de wasmachine. #duurtlang
 • Ik was begonnen (of eigenlijk moet ik zeggen verder gegaan, want de rand lag er al een half jaar) aan deze puzzel. Inmiddels is hij ook af. Was een leuke om te maken!
 • Ik was wat te enthousiast geweest met werk en daar moest ik heel erg van bijkomen. Gelukkig kan dat ook want ik ben één dag in de week vrij en de andere dagen werk ik halve dagen. Hier lag ik er al vroeg in en ik kwam er de volgende dag lekker laat uit.
 • Na mijn vrije dag lekker vanuit huis aan het werk. Ik vind het heel fijn om op kantoor te zijn, maar soms vind ik de rust thuis ook heerlijk. Nooit gedacht dat ik dat eens zou zeggen…
 • Ik had zin in leuke andere maar wat herfstige nagels. Paars met donker rood werd het. Ik ben er best even mee bezig geweest, maar was er blij mee!
 • Selfie met lieve Sammie <3
 • Dit bloesje was de bloes van mijn kennismakingsgesprek. Daarna heb ik hem niet aangehad omdat het zo bloedje heet was. Maar ik ben nog steeds erg content met dit bloesje.
 • Sims 4 spelen doe ik nog steeds. Ik probeer ook meer huizen zelf te bouwen als ik een goed idee heb. Dit huis vond ik wel cool. Vooral de binnenkant ook. De Sims die er in woonde was een kunstenares en zo kon ze vanuit de bovenste verdieping mooi uitkijken over water. Dat vond ik wel geinig.
  Inmiddels is het huis weer voor wat anders ingeruild en woont de kunstenares ergens anders omdat ze gescheiden is. Ja, echte drama hoor 😛
 • Ik ben dus ruim 3 jaar niet meer bij de Primark geweest, maar nu kijk ik er wekelijks op uit vanuit mijn werk. Nu wilde ik er wel eens naar toe. Ik trommelde mijn moeder op en we gingen gezellig shoppen. Ik kocht er dit leuke truitje.
 • Die avond hadden man en ik een cabaret van Roué Verveer. Ik schreef al eerder iets over een uitspraak wat mij inspireerde uit zijn show. En we hadden toen besloten dat als hij in de buurt zou zijn, dat we er heen zouden gaan. Het was echt ge-wel-dig en kijk nu al uit naar een nieuwe show!
 • Het was weer knuffeltijd met Sammie. Ik kan het dan niet laten om geen foto’s te maken… Sorry not sorry.
 • Man, wat heb ik het KOUD. Ja, dat moet wel even met hoofdletters. Ik kan echt moeilijk wennen aan deze temperaturen. Al is het vandaag op het moment van schrijven een stuk beter. Voordeel als je thuis kunt werken, dan kun je ook lekker in je onesie lopen.
 • Ik wilde graag weer plantjes stekken en vond op internet dat ik een hele goede plant daarvoor had wat niet moeilijk was. Dus ik verzamelde oude kruidenpotjes, knipte stekjes af en zette ze in het water. Inmiddels, ruim een week later nu, beginnen er al echt wortels te groeien. Nog even wachten en dan mogen ze de grond in.

Dit was hem weer voor deze maand. Iets later dan normaal, maar ik was druk en ben heel moe. Daardoor kan het soms wel eens wat rustiger zijn hier op mijn blog. Maar op Instagram ben ik dan nog wel te vinden.

Wat was jouw hoogtepunt van september?

4 gedachten over “Monthly Diary | September ’22

 1. Leuke trui van de Primark, ze hebben er zeker erg leuke dingen! Pas geleden ook weer eens geweest. Heerlijk hoor kunnen thuis werken, helaas met mijn werk niet haalbaar 😉

  Fijn weekend alvast gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: