maandoverzicht

Monthly Diary | September ’22

Vloog bij jullie de maand september ook zo hard voorbij? Bij mij in elk geval wel. Ik moest ook echt even goed zoeken naar de foto’s van afgelopen maand. Ik had er toch meer gemaakt dan gedacht.

Onder andere ben ik naar een cabaret geweest, heb ik een puzzel afgemaakt en ben ik na heel wat jaren weer eens bij een winkel geweest waar ik vroeger veel kwam. Welke dat is? Dat lees je verder in het artikel.

 • Terwijl mijn man de formule 1 race keek bij mijn ouders, liep ik de bijen achterna om te fotograferen met mijn telefoon. Ik vond het jammer dat ik nu mijn camera niet bij me had, maar deze is alsnog goed gelukt.
 • Ik háát wachten, al helemaal op de wasmachine. #duurtlang
 • Ik was begonnen (of eigenlijk moet ik zeggen verder gegaan, want de rand lag er al een half jaar) aan deze puzzel. Inmiddels is hij ook af. Was een leuke om te maken!
 • Ik was wat te enthousiast geweest met werk en daar moest ik heel erg van bijkomen. Gelukkig kan dat ook want ik ben één dag in de week vrij en de andere dagen werk ik halve dagen. Hier lag ik er al vroeg in en ik kwam er de volgende dag lekker laat uit.
 • Na mijn vrije dag lekker vanuit huis aan het werk. Ik vind het heel fijn om op kantoor te zijn, maar soms vind ik de rust thuis ook heerlijk. Nooit gedacht dat ik dat eens zou zeggen…
 • Ik had zin in leuke andere maar wat herfstige nagels. Paars met donker rood werd het. Ik ben er best even mee bezig geweest, maar was er blij mee!
 • Selfie met lieve Sammie <3
 • Dit bloesje was de bloes van mijn kennismakingsgesprek. Daarna heb ik hem niet aangehad omdat het zo bloedje heet was. Maar ik ben nog steeds erg content met dit bloesje.
 • Sims 4 spelen doe ik nog steeds. Ik probeer ook meer huizen zelf te bouwen als ik een goed idee heb. Dit huis vond ik wel cool. Vooral de binnenkant ook. De Sims die er in woonde was een kunstenares en zo kon ze vanuit de bovenste verdieping mooi uitkijken over water. Dat vond ik wel geinig.
  Inmiddels is het huis weer voor wat anders ingeruild en woont de kunstenares ergens anders omdat ze gescheiden is. Ja, echte drama hoor 😛
 • Ik ben dus ruim 3 jaar niet meer bij de Primark geweest, maar nu kijk ik er wekelijks op uit vanuit mijn werk. Nu wilde ik er wel eens naar toe. Ik trommelde mijn moeder op en we gingen gezellig shoppen. Ik kocht er dit leuke truitje.
 • Die avond hadden man en ik een cabaret van Roué Verveer. Ik schreef al eerder iets over een uitspraak wat mij inspireerde uit zijn show. En we hadden toen besloten dat als hij in de buurt zou zijn, dat we er heen zouden gaan. Het was echt ge-wel-dig en kijk nu al uit naar een nieuwe show!
 • Het was weer knuffeltijd met Sammie. Ik kan het dan niet laten om geen foto’s te maken… Sorry not sorry.
 • Man, wat heb ik het KOUD. Ja, dat moet wel even met hoofdletters. Ik kan echt moeilijk wennen aan deze temperaturen. Al is het vandaag op het moment van schrijven een stuk beter. Voordeel als je thuis kunt werken, dan kun je ook lekker in je onesie lopen.
 • Ik wilde graag weer plantjes stekken en vond op internet dat ik een hele goede plant daarvoor had wat niet moeilijk was. Dus ik verzamelde oude kruidenpotjes, knipte stekjes af en zette ze in het water. Inmiddels, ruim een week later nu, beginnen er al echt wortels te groeien. Nog even wachten en dan mogen ze de grond in.

Dit was hem weer voor deze maand. Iets later dan normaal, maar ik was druk en ben heel moe. Daardoor kan het soms wel eens wat rustiger zijn hier op mijn blog. Maar op Instagram ben ik dan nog wel te vinden.

Wat was jouw hoogtepunt van september?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

4 Comments

 1. Super leuk truitje van de Primark!
  Fijn dat je af en toe thuis kan werken.

  1. Dankjewel! Ja, is super fijn en soms ook gewoon nodig. 🙂

 2. Leuke trui van de Primark, ze hebben er zeker erg leuke dingen! Pas geleden ook weer eens geweest. Heerlijk hoor kunnen thuis werken, helaas met mijn werk niet haalbaar 😉

  Fijn weekend alvast gewenst!

  1. Ik koop er eigenlijk nooit meer. Probeer juist wat duurdere items die langer meegaan aan te schaffen. Maar soms is het wel leuk om wat tijdelijkere items in de kast te hebben hangen😊

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.