Persoonlijk

HOERA! Ik ben jarig vandaag!

Leestijd: 2 minuten

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Bron

Of het nu de leeftijd is of gewoon de drukte, dat laat ik liever even in het midden. Ik ben namelijk helemaal een artikel vergeten te schrijven vanwege mijn verjaardag vandaag! :O Maar de tekst hierboven klopt eigenlijk helemaal. We hebben een moeilijk jaar gehad en nu kan ik eindelijk zeggen dat ik weer gelukkig ben.
Vandaag doen we een hele toepasselijke verjaardags-tag. Lees je mee?

Welke dag is het nu?
13 december (2019)

Welke dag ben je geboren?
13 december 😀

Wat staat er boven aan je verlanglijstje dit jaar?
Dit jaar had ik het allersaaiste verlanglijstje ooit. Althans, ik vind het ook altijd saai bij een ander, maar dit jaar leek me dat wel het handigste. Namelijk geld om ons huis nog leuker te maken.
Normaal ben ik echt van de cadeaus, maar smaak is zo persoonlijk, dat ik dit beter vond. Maar stiekem niet leuker haha!

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
Nee, bijna nooit. Tenzij het in het weekend valt (zoals nu). Maar alleen vandaag kan het helaas niet omdat mijn man vanavond weg is voor zijn werk 🙁

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?
Oei, dat vindt ik lastig. Meest recent is denk ik vorig jaar, mijn nieuwe camera. Ben nog elke dag zo blij met dat ding! Als kind kreeg ik altijd toffe cadeaus van mijn ouders. Ik kan me een roze fiets nog herinneren als de dag van gisteren. Ik was door het dolle heen!

Hoe vier jij jouw verjaardag en heb je tradities?
Ik heb altijd zo’n typisch Hollandse verjaardag haha! Maar dit jaar niet, want we vieren het in combinatie met onze housewarming.

Heb je weleens iets gevraagd, maar nooit gekregen?
Oh ja vast wel! Zo wilde ik vroeger zo’n make-up pop hebben, maar die kreeg ik nooit haha!

Wat is je lievelingstaart?
Ai ai ai, ik HOU van taart! De lekkere monchoutaart van mijn moeder, chocolade taart, kersenvlaai en tompoucen staan wel bovenaan denk ik!🎂
Strawberry Pie On White Plate

Welke hapjes vind jij echt bij een verjaardag horen?
Ik heb jaren flink uitgepakt en maakte altijd allerlei hapjes. Dit jaar doe ik het wat rustiger aan. Maar mensen hebben bij mij nooit te kort 🙂

Wat zou jouw ultieme verjaardagscadeau zijn?
Dat weet ik wel! Mijn verjaardag vieren met +25 graden! Dat zou ik nog wel eens willen en staat erg hoog op mijn lijstje.☀️

Krijg je veel kaartjes/appjes/telefoontjes op je verjaardag?
Mijn telefoon stond vanmorgen al roodgloeiend, haha! Kaartjes worden tegenwoordig (jammer genoeg) niet zoveel meer verstuurd. Maar ik vergeet het zelf ook nog al eens of ik ben te laat…

Dat was de tag! En nu ga ik lekker party’en haha! 🥳

4 gedachten over “HOERA! Ik ben jarig vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: