Geluksmomentjes

Geluksmomentjes #6

Daisy, Heart, Flowers, Flower Heart, Spring
Bron

Eind januari plaatste ik het laatste ‘Geluksmomentjes’-artikel. Hij stond al wel in de planning om te maken. En eigenlijk komt het gewoon mega goed uit, in deze tijd. 
Ik zeg je eerlijk dat ik het soms lastig vind om geluk in kleine dingen te vinden. Voor mij dan ook een goede reden om dit artikel eens in de zoveel tijd te schrijven. Het maakt me ook oprecht een stuk blijer en besef me dan maar weer dat ik het eigenlijk zo slecht nog niet heb.
Benieuwd wat mijn geluksmomentjes deze keer zijn?

Het zonnetje wat zich veel regelmatiger laat zien ✤ Budgie ✤ Mijn parkietjes die vrolijk fluiten ✤ De fijne vriendschappen die zelfs op afstand net zo leuk zijn ✤ Puzzelen ✤ Kaarten maken ✤ Deze blog schrijven ✤ Hondenfotografie ontdekken ✤ Daardoor ook puppy’s fotograferen in de toekomst bij de fokker van Budgie ✤ Hawaï Five 0 ✤ Mijn super leuke instagram challenge die deze week van start is gegaan ✤ Nieuwe recepten uitproberen ✤ Het boek Steeds Leuker van Jelle Hermus ✤ Mijn grote liefde R.

Q: Wat zijn jouw geluksmomentjes in deze tijd? 


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

4 Comments

  1. Leuke blijmakers! Ik ben vooral nu zó blij dat ik een tuin heb, dat het bos om de hoek nog steeds erg rustig is en dat de zon schijnt

  2. Het is echt een goede oefening om elke dag een paar blije momentjes op te schrijven! Het is gewoon zo fijn om er even bij stil te staan. Maar ik begrijp het ook hoor. Soms kan het ook best lastig zijn. Zeker als je even niet zo lekker in je vel zit. Maar kijk vooral naar de kleine dingen! Geluksmomentjes zitten in de kleinste dingen!

  3. Altijd fijn, zulke blijmakers. En ik denk in deze tijden hélemaal belangrijk <3
    Hoop je snel weer uitgebreid te spreken en na deze tijden af te kunnen spreken. Hou je taai!

  4. Jaaaaa, die zon maakt mij ook zo blij!! 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.