Teatopic: Wat motiveert jou?

Leestijd: 2 minuten

Ik ben een aardige theeverbruiker en omdat we vaak thee hebben van Pickwick (die met de leuke vragen), leek het mij leuk om die vragen af en toe eens uit te werken tot een blogartikel.
In deze eerste Tea Topic gaat het over wat mij motiveert. Ben je benieuwd naar mijn antwoord? Dan weet je wat je moet doen 😉

Dit is wel een erg open vraag. Want in welk opzicht motiveer ik mij? Hoe word deze vraag bedoeld, is mijn eerste reactie. Maar laat ik uitgaan van het algemeen. Wat motiveert me?

Budgie motiveert me elke dag weer mijn bed uit te komen. Met zijn schattige pluizebol kijkt hij me elke dag weer lief aan en wil hij graag een rondje lopen. Een blokje om hoor, niet te ver. We zijn net wakker natuurlijk ;-).
Daarna heb ik zin om weer aan de slag te gaan voor mijn eigen bedrijf, of eigenlijk bedrijven. Maar ik ben het meest aan het werk voor mijn hoofdbedrijf, Simone Haneveer Fotografie. Afhankelijk van de dag heb ik een dagplanning. Zo ben ik op maandag standaard bezig met het inplannen van content op mijn social media kanalen. Schrijf ik later in de week een nieuw blogartikel voor de week er op en wanneer ik shoots heb bewerk ik deze ook nog en zorg ik ervoor dat de klant zijn/haar keuze kan maken welke foto’s ze willen ontvangen.

Het motiveert me hier elke dag mee bezig te zijn, omdat ik absoluut niet stil kan zitten. Ook motiveert het me omdat ik het allerliefst zonder wajonguitkering kan leven. Ik doe dan ook mijn uiterste best om van mijn bedrijf een succes te maken. Nu maakt COVID19 dit wel een beetje erg lastig. Het is moeilijk om fotoshoots te doen. Het mag wel, maar natuurlijk met gepaste afstand. Maar ik weet dat ik als fotograaf niet én met het perfecte plaatje bezig kan zijn en dan ook nog denken aan de afstand. Dus ik heb voor nu besloten alleen mini windowshoots te doen. Hoewel ik eigenlijk geen mini shoots meer zou doen, word ik nu dan wel in deze positie gebracht.

Daarentegen motiveert het me ook omdat ik weet hoe belangrijk het is om herinneringen te maken. Zo keek ik in de eerste weken hele oude foto’s terug. Al die herinneringen die terug kwamen. Lang niet altijd de beste herinneringen, maar ze zijn het wel.
Het is bijzonder en leuk om zo’n groot archief te hebben. Maar misschien is dat ook wel een gek tikje van mij als fotograaf. Ik kan gewoon geen foto’s weg doen. Hoe lelijk sommige ook zijn. Er zit toch een bepaalde emotie aan vast. dat vind ik ook echt heel erg bijzonder aan het maken van foto’s. Soms ben ik best nieuwsgierig hoe vaak iemand nog de foto’s die ik heb mogen maken erbij pakt. Ik hoop dat deze mensen er ook met hele fijne herinneringen op terugkijken, net zoals ik dat doe <3

Q: Wat motiveert jou? Wat motiveert jou op dit moment om toch uit bed te komen? Om aan je dag te beginnen?

6 gedachten over “Teatopic: Wat motiveert jou?

  1. Mooi om te lezen. Hopelijk kan je snel weer wat actiever met je bedrijf aan de slag!
    Op dit moment zit ik in thuisisolatie en is mijn vader erg ziek, dus voor hem zorgen maakt dat ik wel mijn bed uit moet komen. En het zonnetje zorgt er ook wel voor dat ik mijn bed uit wil!

    1. Oh wat naar dat je vader erg ziek is. Sterkte en veel beterschap <3 Lief dat je voor hem kunt zorgen ook in deze tijd. Maar snap dan zeker dat je in quarantaine zit. Gelukkig is het wel mooi weer!

  2. Wat een mooi artikel met een fijne insteek. Mooi om te lezen over de dingen die je motiveren. Ik hoop dat je snel weer geheel aan de slag kan met je eigen bedrijfje. Ik kijk iig nog met vele mooie herinneringen terug naar mijn zwangerschaps shoot. Er hangt er zelfs eentje op onze koelkast <3

    Wat mij motiveert? Mijn gezin. Werk. Creativiteit…

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d