Gastblog

Gastblogger Saar stelt zich voor!

Leestijd: 4 minuten

Kort geleden had ik een oproepje op mijn blog, Instagram en Facebook geplaatst dat ik op zoek was naar een gastblogger. Dit omdat ik het gewoon niet altijd red om mijn blog levendig te houden. En dat vind ik erg jammer. Gelukkig kreeg ik een hele leuke reactie van Saar, die dit wel aandurfde. Ze heeft zelf ook een erg leuke blog, die zeker even de moeite waard is om te bezoeken. In dit artikel stelt ze zich even aan jullie voor, middels een ABC-tje die ze heeft gemaakt. Daarna zal ze maandelijks een leuk artikel voor jullie schrijven. Ik kijk er alvast enorm naar uit! Maar nu heb ik genoeg verteld en is het woord aan Saar.

Een belletje trok mijn aandacht. Bijna automatisch ging mijn hand naar mijn telefoon. Het berichtje was al geopend voor ik er erg in had. Een mailtje van Simone om mij te zeggen dat ik was uitgekozen om als vaste gastblogger op haar blog te schrijven. Ik sprong bijna een gat in de lucht. Wat een heerlijk nieuws!

Zo komt het dat ik dit artikel voor jullie zit te tikken. Ik heb wel miljoenen ideeën in mijn hoofd om voor jullie neer te pennen, maar om te beginnen stel ik mezelf graag even voor. En dat doe ik door middel van mijn eigen ABC.

Aandacht – een term die heel belangrijk is binnen Mindfulness en iets wat ik in het dagelijks leven meeneem. Ik probeer zoveel mogelijk aandacht te schenken aan de dingen die ik doe hier en nu.

Boedhisme – vanaf het eerste moment dat ik over het Boeddhisme hoorde op school heeft deze religie me geïntrigeerd. Meditatie en het Achtvoudige Pad zijn twee dingen uit deze religie die een belangrijke plek hebben in mijn leven.

Chocolade – een cadeautje waar ik altijd blij mee ben. Ik ben gek op chocolade!

Desotec – het bedrijf waar ik als administratief bediende (waste department) werkzaam ben.

Eenendertig – mijn leeftijd op dit moment.

Frietjes – liefst van de frituur. Mijn eeuwige zonde.

Getrouwd – met de liefde van mijn leven, al kunnen we behoorlijk tekeer gaan tegen elkaar. Maar na tien jaar is de liefde nog steeds groot.

Hondenmama – onze twee hondjes zijn heel belangrijk voor ons. Voor we echt een kindje hadden, waren zij een beetje onze kindjes. Hun namen zijn Luna en Wolf. Luna is een Border Collie, Wolf is een kruising tussen een Mechelse en Duitse Herder.

Izegem – de stad waar ik met mijn Lief, twee hondjes, dochter en drie kippen woon.

Juf – ik heb eigenlijk een diploma als leerkracht lager onderwijs en ben ook nog even ‘juf’ geweest. Zelfs nu nog kom ik kindjes tegen die mij ‘juf’ noemen!

Keuken – de plaats waar ik het liefst experimenteer. Ik hou ervan om dagelijks verse gerechten klaar te maken. Afhaal of kant-en-klaar is hier een uitzondering.

Lezen – ik verslind boeken, tijdschriften, blogs, … Als er maar letters op staan!

Mama – sinds maart 2017 mijn nieuwe bijnaam, al noemt Amélie me nog maar een paar weken bewust zo.

Natuur – de verbinding met de natuur is voor mij heilzaam. Als ik me niet goed voel zoek ik de bossen, velden of een park op. Even met mijn rug tegen een boom staan, maakt dat ik met meteen weer wat meer mens voel.

Opel Corsa – mijn eerste auto

Poetsen – daar heb ik de grootste hekel aan. Ik hou niet van een vuil huis, maar ook niet van poetsen. Al doe ik mijn best om wekelijks de nodige poetstaken af te ronden.

Q2 – deze televisiezender staat telkens op als we aan het eten zijn. Slechte gewoonte, ik weet het.

Renovatie – in 2015 kochten wij ons eigen huis dat we nog steeds aan het renoveren zijn. Veel grote werken zijn al af, maar er valt nog altijd wat te verbeteren.

Schrijven – mijn passie en mijn leven. Ik schrijf kladblokken vol, maar ook op mijn eigen blog schrijf ik regelmatig. En nu ook hier dus!

Tekenen – een van mijn creatieve hobby’s waar ik eigenlijk veel te weinig tijd voor maak. Ik doe het bijna niet meer.

Uitslapen – daar kijk ik altijd naar uit als ik vakantie heb. Gelukkig lukt dat met onze kleine meid gewoon af en toe nog.

Verdwalen – ik ben expert in verdwalen in het leven. Het juiste pad heb ik blijkbaar nog steeds niet gevonden.

Wandelen – op vakantie is dit onze favoriete bezigheid, maar ook als we thuis zijn, kunnen we genieten van een heerlijke wandeling in het zonnetje. En Luna vindt het ook geen probleem als we dat in de regen doen.

X – het symbool voor een kusje waarmee ik bijna elk sms’je afsluit.

Yoga – ik heb een haat-liefde verhouding met yoga. Langs de ene kant wil ik er altijd tijd voor maken, maar als ik dan die rek en strekoefeningen op de mat sta te doen, voel ik me reddeloos verloren. Tot op heden heb ik ook nog geen goede yogaleraar gevonden.

Zus – ik ben de oudste zus van twee andere dames. Zij zijn drie en acht jaar jonger dan mij, maar we hebben ons altijd wel geamuseerd samen (en nu nog)!

 

2 gedachten over “Gastblogger Saar stelt zich voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: