Flinke griep en zonnestralen | Kletsblog #4

Leestijd: 3 minuten

Poeh, nou ik ben er weer. Het is hier te lang stil geweest naar mijn mening. Maar dat was niet zonder reden. En dan zag ik ook nog eens dat mijn laatste kletsblog in december online kwam. Hoog tijd voor een nieuwe!

Griep!

Laat ik eerst beginnen met mijn afwezigheid. Ik had de griep 1,5 week flink te pakken. Gatver, ik kan me niet herinneren dat ik ooit zó ziek en lamlendig ben geweest. Verschrikkelijk. Maar gelukkig ben ik er (bijna) weer helemaal bovenop. Het enige waar ik nog last van heb is enorme vermoeidheid. Daar hoor ik ook veel mensen over klagen na de griep, dus dat is wel balen. Ik ben sowieso al sneller moe door fibromyalgie en dit erbij is dan niet zo fijn. Maar het komt wel weer goed.

Zon vanuit de bank bekeken

Gelukkig was het weer vrolijker dan ikzelf en scheen de zon lekker veel toen ik ziek was. De blauwe lucht maakt alles weer een stuk dragelijker. Ik vind het dan ook jammer dat de zon ons alweer in de steek heeft gelaten. Veel heb ik er niet van kunnen genieten nog. Hopelijk komt ze gauw terug.

Stekjes maken

Vorig jaar heb ik een aantal plantjes in huis gestekt. Dat me dat zo goed af zou gaan had ik toen niet kunnen bedenken. Ik heb mijn moeder en schoonmoeder blij kunnen maken met een nieuw plantje en deze doen het als een tierelier! Super leuk om te zien.
Dat gaf dan ook motivatie om weer nieuwe plantjes te gaan stekken. Ik had vorig jaar namelijk ook voor onszelf plantje gestekt, maar in de brede plantenbak in de vensterbank vind ik het nog wat karig. Daarvoor ben ik nu nog een nieuw plantje aan het stekken.
En ik probeer een lidcactus te stekken. Ik las namelijk op internet dat dat ook kon en vrij makkelijk was. Daar hou ik van, dus redenen genoeg om het te proberen. Ik ben erg benieuwd!

Kringloopshoppen

Ik vind de kringloop echt heerlijk. Soms trek ik samen met mijn moeder er een dagje op uit om er een aantal in de buurt af te gaan. Zo ook een tijdje terug. Ik vond iets waar ik heel lang al naar op zoek was. Namelijk een leuke pot voor de pollepels. Voor €1 vond ik er eentje en ik ben er zo blij mee! En ik vond een hele fijne broek van het merk Angels (wat ik bijna alleen maar in de kast heb hangen). Dit zijn vrij dure broeken, maar zitten het beste bij mij. Hoe leuk is het om deze dan tweedehands te vinden voor nog geen €4?! Je begrijpt wel dat ik blij was met deze vondst.

Aquarobics

Ja, daar is ze weer. Weer een poging tot sporten. Ik ga er nu niet een hele serie aan wijden. Maar ik vind het wel leuk om er even over te vertellen. Als eerst had ik een enorm groot vooroordeel over aquarobics. Ik dacht namelijk dat dit voornamelijk voor oudere mensen was. Niets bleek minder waar, de groep is erg gevarieerd. Ik ben al 3x geweest en het bevalt me prima.

Ik merk ook echt dat mijn lijf beweging nodig heeft. Soms schreeuwt het er gewoon om. Dit is eigenlijk tot op heden perfect. En eigenlijk voelt het nog beter dan spinning. Ik ben benieuwd hoe ik er over een tijdje naar kijk.

9 gedachten over “Flinke griep en zonnestralen | Kletsblog #4

  1. Gelukkig ben je weer opgeknapt. En dat stekken. Leuk hè! Ik ben er ook echt van. Mocht je wat kwijt willen of willen ruilen ;). Bel effe aan bij nr 7.
    Goed dat je weer gaat bewegen. We kunnen binnenkort ook wel weer starten met wandelen ✅.
    Kringloop durf ik niet Binnen te gaan hahaha. Ben bang dat ik er dan elke week kom#koopziek

    1. Ja zeker leuk om te stekken. Ik zie de eerste wortels gewoon al! 😀 Ik hou me zeker aanbevolen als ik wat meer stekjes heb om eens wat te ruilen. Ahhh de kringloop is echt tof, als je een goede winkel hebt tenminste. Ook leuk voor kinderspeelgoed (hint :P). Ja binnenkort zal ik wel weer eens de wandelgroep wakker schudden 🙂

  2. Wat vervelend dat je ziek bent geweest, hope nu veel beter.
    Fijn dat je naar de kring winkel bent geweest, hier is het al een tijdje geleden dat ik er eens ben heen ben geweest.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d