Geluksmomentjes

13 Geluksmomentjes #13

Leestijd: 4 minuten

Het is wel weer eens tijd om jullie mee te nemen in mijn geluksmomentjes van de afgelopen tijd. De laatste is namelijk van april, dus dat moet een eitje zijn. Geluksmomentjes zijn er groot, maar ook klein. Hier zul je ze dan ook in een lijstje random zien.

1➤ De tuin
De tuin is zo mooi geworden. We waren, hoe we het hadden, het nogal beu. We hadden de tuin vol met maagdenpalm, als idee dat het onkruid zou verminderen. Maar dat bleek niet het geval. En eigenlijk vielen onze andere planten er ook in weg. Dat vonden we ook jammer. We hebben al het maagdenpalm er uit gehaald en ook de grassen gingen er uit. Sommige planten waren niet goed geworteld (stonden er al bijna 4 jaar) en die hebben we ook maar er uit gehaald. Het leek wel alsof de maagdenpalm daar ‘schade’ aan had gericht. En nu hebben we een hele gevarieerde tuin met allerlei plantjes. Lekker alles door elkaar. Vind ik zo gezellig!

2➤ Wandelingen na het avondeten
Sinds een paar weken gaan man en ik een paar keer per week na het eten even een rondje wandelen. Vrijwel altijd hetzelfde rondje en niet super ver. Maar dan kunnen we wel even ontladen van ons werk en even gezellig kletsen. Dat werkt enorm ontspannend. En eigenlijk werkt wandelen op meer vlakken goed voor me. Ik schreef er zelfs een blog over!

3➤ Zwemmen weer oppakken
Het lukte me een tijdje niet om te zwemmen. Maar ik ben blij dat ik het weer een beetje kan oppakken. Hoewel er sporten zijn die ik veel leuke vind, is dit tot nu toe het enige waarvan mijn lijf niet gaat protesteren. Dus eigenlijk word ik daar ook wel weer heel blij van. En ik krijg er soms ook zelfs energie van. Das ook nog eens mooi meegenomen.

4➤ Nieuwe telefoon
Het stond al eventjes op de planning. Mijn oude telefoon takelde een beetje af. En ik vind het niet fijn als hij het straks helemaal niet of nog veel slechter zou doen. Ik had een iPhone en de homeknop die had er bijvoorbeeld niet altijd zin in en ook het scherm zelf liet zich steeds vaker afweten. Toch wel onhandig.
Ik ben echt een enorme gebruiker wat betreft telefoon, dus het kon ook wel na 4 jaar. En ik stapte na 2 iPhones nu weer eens over naar een Android. Een Oppo om precies te zijn. Want ja, die camera was wel heel aantrekkelijk! En ik ben tot nu toe heel blij met deze telefoon, ik mis mijn iPhone totaal niet.

Deze foto maakte ik met de macrostand van mijn telefoon, love it!

5➤ B&B vol liefde
Ik ben dus een trouwe kijker van B&B vol liefde. Gewoon even afschakelen en kijken. Even niets moeten. Daar kan ik enorm van genieten.

6➤ Diamond painting
Het lag al lange tijd in de kast, maar ineens had ik er weer zin in. Ik ben ook al flink opgeschoten met mijn huidige diamond painting. Het is zo heerlijk ontspannend.

7➤ Schoon huis
Ik word denk ik echt een burgertrutje, want zelfs ik kan genieten van een schoon huis. Elk weekend pakken we een verdieping aan. Maar we liepen wat voor, waardoor ik andere dingen kon doen. Zoals de ramen beneden aan de binnenkant zemen. Iets wat ik altijd maar blijf uitstellen. Toch wel heel blij dat we wee naar buiten kunnen kijken!

8➤ Veel nieuwe plantjes
We zijn niet alleen buiten met plantjes bezig geweest. Ook in onze woonkamer hebben we wat groene vriendjes toegevoegd. Zo kwam ik een ‘afgedankte’ calethea tegen met korting. Inmiddels ziet deze er fantastisch uit. We hebben ook nog een sasevieria en een dracaena gekocht. Veel plantjes in huis dus! En ook heb ik een stekje van mij een betere plek gegeven. Het wordt meer een hangplant, dus deze staat nu mooi op de kast.

9➤ Weekendje opladen in België
Best een groot geluksmomentje, maar wat waren we hier aan toe. We gingen een lang weekend naar Centerparcs in België. Vooral om eigenlijk even uit onze omgeving te zijn en te niksen aan het zwembad. We hebben heerlijk gegeten en heel wat potjes gepoold. Was fijn!

10➤ Nieuw haar
Eind juni kwam de kapster eindelijk langs. Ik moest even geduld hebben, maar wat ben ik nu blij met mijn kortere coupe en highlights. Is het gelijk een beetje zomers!

11➤ Betere dagen
Ik zat stiekem een tijdje niet helemaal lekker in mijn vel. Worstelde met wat dingen. Maar gelukkig gaat het nu weer even wat beter. Hopelijk blijft dat zo!

12➤ Lezen
Ik lees veel meer dan ooit. Hoewel ik nu al een aantal dagen mijn boek niet heb aangeraakt. Maar toch, als ik eenmaal lees, dan weet ik van geen ophouden. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik twee boekenapps heb en hier op mijn blog ook recensies schrijf.

13➤ Vriendinnen
Ik heb zulke lieve vriendinnen. Vorig jaar een nieuwe topvriendin leren kennen. Als ze dit leest, weet ze vast dat het over haar gaat :). Ik ben echt happy met mijn vriendschappen zo!

8 gedachten over “13 Geluksmomentjes #13

  1. Wat een prachtige geluksmomentjes. Goed om ze af en toe op te schrijven. Ik zit ook helemaal in B&B Vol Liefde en moet het nu een paar weken missen. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren 🙈.

  2. Wat een fijne momenten heb je geselecteerd! En fijn dat je weer beter in je vel zit, ik ken het gevoel dat het soms wat minder gaat, maar het komt altijd weer goed. Ik vind het idee altijd fijn om gewoon te accepteren dat ik me niet optimaal voel, het helemaal omarmen en alle gevoelens toestaan. Dat helpt vaak al. Liefs!

    1. Dankjewel voor je lieve reactie. En het klopt zeker om je soms er gewoon bij neer te leggen. Helaas weer even niet zo lekker in mijn vel. Toch iets te vroeg gejuicht denk ik. Komt vast wel weer goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: