Geluksmomentjes

13 Geluksmomentjes #13

Het is wel weer eens tijd om jullie mee te nemen in mijn geluksmomentjes van de afgelopen tijd. De laatste is namelijk van april, dus dat moet een eitje zijn. Geluksmomentjes zijn er groot, maar ook klein. Hier zul je ze dan ook in een lijstje random zien.

1➤ De tuin
De tuin is zo mooi geworden. We waren, hoe we het hadden, het nogal beu. We hadden de tuin vol met maagdenpalm, als idee dat het onkruid zou verminderen. Maar dat bleek niet het geval. En eigenlijk vielen onze andere planten er ook in weg. Dat vonden we ook jammer. We hebben al het maagdenpalm er uit gehaald en ook de grassen gingen er uit. Sommige planten waren niet goed geworteld (stonden er al bijna 4 jaar) en die hebben we ook maar er uit gehaald. Het leek wel alsof de maagdenpalm daar ‘schade’ aan had gericht. En nu hebben we een hele gevarieerde tuin met allerlei plantjes. Lekker alles door elkaar. Vind ik zo gezellig!

2➤ Wandelingen na het avondeten
Sinds een paar weken gaan man en ik een paar keer per week na het eten even een rondje wandelen. Vrijwel altijd hetzelfde rondje en niet super ver. Maar dan kunnen we wel even ontladen van ons werk en even gezellig kletsen. Dat werkt enorm ontspannend. En eigenlijk werkt wandelen op meer vlakken goed voor me. Ik schreef er zelfs een blog over!

3➤ Zwemmen weer oppakken
Het lukte me een tijdje niet om te zwemmen. Maar ik ben blij dat ik het weer een beetje kan oppakken. Hoewel er sporten zijn die ik veel leuke vind, is dit tot nu toe het enige waarvan mijn lijf niet gaat protesteren. Dus eigenlijk word ik daar ook wel weer heel blij van. En ik krijg er soms ook zelfs energie van. Das ook nog eens mooi meegenomen.

4➤ Nieuwe telefoon
Het stond al eventjes op de planning. Mijn oude telefoon takelde een beetje af. En ik vind het niet fijn als hij het straks helemaal niet of nog veel slechter zou doen. Ik had een iPhone en de homeknop die had er bijvoorbeeld niet altijd zin in en ook het scherm zelf liet zich steeds vaker afweten. Toch wel onhandig.
Ik ben echt een enorme gebruiker wat betreft telefoon, dus het kon ook wel na 4 jaar. En ik stapte na 2 iPhones nu weer eens over naar een Android. Een Oppo om precies te zijn. Want ja, die camera was wel heel aantrekkelijk! En ik ben tot nu toe heel blij met deze telefoon, ik mis mijn iPhone totaal niet.

Deze foto maakte ik met de macrostand van mijn telefoon, love it!

5➤ B&B vol liefde
Ik ben dus een trouwe kijker van B&B vol liefde. Gewoon even afschakelen en kijken. Even niets moeten. Daar kan ik enorm van genieten.

6➤ Diamond painting
Het lag al lange tijd in de kast, maar ineens had ik er weer zin in. Ik ben ook al flink opgeschoten met mijn huidige diamond painting. Het is zo heerlijk ontspannend.

7➤ Schoon huis
Ik word denk ik echt een burgertrutje, want zelfs ik kan genieten van een schoon huis. Elk weekend pakken we een verdieping aan. Maar we liepen wat voor, waardoor ik andere dingen kon doen. Zoals de ramen beneden aan de binnenkant zemen. Iets wat ik altijd maar blijf uitstellen. Toch wel heel blij dat we wee naar buiten kunnen kijken!

8➤ Veel nieuwe plantjes
We zijn niet alleen buiten met plantjes bezig geweest. Ook in onze woonkamer hebben we wat groene vriendjes toegevoegd. Zo kwam ik een ‘afgedankte’ calethea tegen met korting. Inmiddels ziet deze er fantastisch uit. We hebben ook nog een sasevieria en een dracaena gekocht. Veel plantjes in huis dus! En ook heb ik een stekje van mij een betere plek gegeven. Het wordt meer een hangplant, dus deze staat nu mooi op de kast.

9➤ Weekendje opladen in België
Best een groot geluksmomentje, maar wat waren we hier aan toe. We gingen een lang weekend naar Centerparcs in België. Vooral om eigenlijk even uit onze omgeving te zijn en te niksen aan het zwembad. We hebben heerlijk gegeten en heel wat potjes gepoold. Was fijn!

10➤ Nieuw haar
Eind juni kwam de kapster eindelijk langs. Ik moest even geduld hebben, maar wat ben ik nu blij met mijn kortere coupe en highlights. Is het gelijk een beetje zomers!

11➤ Betere dagen
Ik zat stiekem een tijdje niet helemaal lekker in mijn vel. Worstelde met wat dingen. Maar gelukkig gaat het nu weer even wat beter. Hopelijk blijft dat zo!

12➤ Lezen
Ik lees veel meer dan ooit. Hoewel ik nu al een aantal dagen mijn boek niet heb aangeraakt. Maar toch, als ik eenmaal lees, dan weet ik van geen ophouden. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik twee boekenapps heb en hier op mijn blog ook recensies schrijf.

13➤ Vriendinnen
Ik heb zulke lieve vriendinnen. Vorig jaar een nieuwe topvriendin leren kennen. Als ze dit leest, weet ze vast dat het over haar gaat :). Ik ben echt happy met mijn vriendschappen zo!


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

8 Comments

 1. Wat een prachtige geluksmomentjes. Goed om ze af en toe op te schrijven. Ik zit ook helemaal in B&B Vol Liefde en moet het nu een paar weken missen. Ik ben benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren 🙈.

  1. Ik ben ook wel benieuwd. Ik kijk via Videoland, dus ik loop iets voor op wat er op tv is. Zal geen spoilers geven 🙂

 2. Wat een fijne momenten heb je geselecteerd! En fijn dat je weer beter in je vel zit, ik ken het gevoel dat het soms wat minder gaat, maar het komt altijd weer goed. Ik vind het idee altijd fijn om gewoon te accepteren dat ik me niet optimaal voel, het helemaal omarmen en alle gevoelens toestaan. Dat helpt vaak al. Liefs!

  1. Dankjewel voor je lieve reactie. En het klopt zeker om je soms er gewoon bij neer te leggen. Helaas weer even niet zo lekker in mijn vel. Toch iets te vroeg gejuicht denk ik. Komt vast wel weer goed 🙂

 3. Lekker dat jullie even een weekendje weg zijn geweest. Fijn dat je zulke goede vriendinnen hebt!
  De foto met je nieuwe telefoon is erg mooi.

  1. Dankjewel! 🙂

 4. Ik wandel nu regelmatig met mijn beste vriendinnetje, zo fijn om even bij te kletsen. En wij kijken ook B&B vol liefde…

  1. Kijk je braaf via de tv of via videoland naar B&B? Ik kijk in elk geval (vooruit) op Videoland haha! Voor mij is het al bijna afgelopen 🙁

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.