13 Geluksmomentjes #10

Leestijd: 2 minuten

Voorheen heette dit artikel gewoon ‘Geluksmomentjes’. Maar omdat mijn blog Gelukkig de Dertiende heet, wilde ik dit getal (wat tevens de dag van mijn verjaardag is) doorvoeren in dit terugkerende artikel. Het is dus weer tijd voor een geluksmomentjes artikel en vanaf nu ga ik in elk nieuw geluksmomentjes artikel 13 geluksmomentjes benoemen van de afgelopen tijd. Aangezien het getal 13 vaak als ongeluksgetal wordt beschouwd, wil ik je het tegendeel bewijzen. Let’s go!

 1. Al het lekkere eten in Griekenland
  Ik ben dus echt dol op de Griekse keuken. Soms mijn buik wat minder. Maar dat weerhoud me niet om er enorm van te genieten.
 2. Griekenland op zich
  Ik ben per definitie helemaal weg van Griekenland. Eigenlijk kun je me er wel voor wakker maken voor een tripje Griekenland.
 3. De knoop weten door te hakken
  Knopen doorhakken is niet altijd het makkelijkste. Toch deed ik het tijdens mijn vakantie. En dat luchtte enorm op. Ik schreef hierover uitgebreid een blog, het eerste deel van een blogreeks.
 4. De komst van de cavia’s, waarover ik nog een uitgebreid artikel ga schrijven
  We hebben gezinsuitbreiding! We zijn trotse eigenaren van een super lieve cavia (nu nog alleen, hopelijk snel met zijn twee). Ondanks wat hobbels, ga ik je hierover alles nog vertellen in een apart artikel binnenkort.
 5. Het thuis-zijn weer waarderen na vakantie
  Dit is uniek, ik ben namelijk niet echt een huismus. Door Tante C. wel veel meer huismus geworden, maar voorheen was ik altijd graag weg. Na deze vakantie kon ik het weer waarderen om lekker thuis te zijn. Voor mij een heel raar gevoel!
 6. 2 dagen Sanadome met manlief
  We hadden nog een week samen vrij en manlief bedacht op een ochtend spontaan een nachtje Sanadome te boeken. Dat was meer dan geslaagd! Wel een beetje een prijzig uitje, maar ach, we hebben genoten.
 7. Werken op de caviaopvang
  Een terugkerende activiteit voor mij in de week. Wel een hele belangrijke, want hierdoor voel ik me erg nuttig. Daarnaast is het ook fijn en gezellig om andere mensen om je heen te hebben (en cavia’s 😉 ).
 8. Het wandelen met mijn wandelgroepje weer oppakken
  Samen met mijn wandelgroepje zijn we ook weer begonnen met wandelen. Al denk ik dat het door de vakanties wat minder regelmatig zal zijn. Toch weer fijn om weer in beweging te zijn.
 9. Hersteld zijn na bronchitis
  Heeft dit nog uitleg nodig? 😛
 10. Deze blogdomein genomen!
  Al voor mijn vakantie dubte ik hierover. Maar ja, moest ik dat nou wel doen? Alleen de naam van mijn vorige blog weerhield me gewoon om te bloggen. Stom hoe dat kan werken. Dus toch ook hierin de knoop doorgehakt en een domein genomen. Ik ben helemaal content met deze persoonlijke naam die echt helemaal mij is!
 11. Lekker materialistisch: mijn elektrische fiets!
  Nu ik even tijdelijk geen auto heb is het des te fijner een fiets te hebben, helemaal nu ik een elektrische heb. Ik ga als een speer en kom niet als een hijgende hond ergens aan.
 12. 3 boeken uitlezen op vakantie
  Ik ben dus geen grote lezer, maar op vakantie lukt het me vaak wel heel goed. In Griekenland heb ik drie boeken uitgelezen. Heerlijk!
 13. Dat jullie mij hier (weer) volgen
  Dit vind ik zo leuk om mijn vorige lezers hier weer terug te zien! Daar word ik echt helemaal blij van.

Eén gedachte over “13 Geluksmomentjes #10

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d