TROUWEN | Inspiratie voor bruidskapsels

Leestijd: 2 minuten

 

br

Bron

De dag komt langzaamaan steeds dichterbij. Oke, ik lieg een beetje: eigenlijk vliegt de tijd best wel voorbij. Hoewel we nog een ruim half jaar moeten wachten tot het zover is, zijn er nog wel een paar dingen waar ik mij mee bezig moet houden. Dat zijn onder andere de bruidstaart, een DJ en ik moet nog iemand vinden voor mijn bruidsmake-up en kapsel. Qua make-up wil ik het wel natural houden, aangezien ik doorgaans ook niet veel make-up gebruik. Ik moet mezelf wel fijn voelen natuurlijk die dag. Dus wat betreft make-up kan ik niet zoveel inspiratie op doen. Maar gelukkig wel voor het kapsel. En dat is wat ik vandaag doe in dit artikel!

Lang leve Pinterest

Allereerst ben ik super blij met de uitvinding die Pinterest heet. Hier heb ik al veel afbeeldingen van bruidskapsels opgeslagen. Wat het precies gaat worden, dat weet ik nog niet. Maar ik heb wel wat ideeën gelukkig.

Are you interested in the new formal hairstyles for medium hair trends? Then check out our photo gallery and find the most complimenting styles.

Half opgestoken

Ik vind kapsels die helemaal opgestoken zijn niet zo mooi bij mezelf. Daarnaast heb ik mijn haar ook vaker half vast in de vorm van een knotje of met een clipje (zoals je ook wel op mijn foto hier in de sidebar kunt zien). Dat vind ik eigenlijk ook het leukst staan, dus wil ik mijn haar graag in deze richting ook laten opsteken.

half opgestoken kapsels - Google zoeken

Haarkleur

Aan mijn haarkleur ga ik niks veranderen. Ik verf het nu al langere tijd in de kleur donker goud blond. Dit bevalt me prima en is voor mij ook eigenlijk echt ‘mijn’ kleurtje. Tevens wil ik niet ineens heel anders er uit zien als bruid. Dat zou ook helemaal niet goed voelen. Gelukkig is mijn haar inmiddels al wel lang genoeg voor het kapsel, dus dat is mooi!

Cute+And+Easy+Curly+Half+Updo

Alle afbeeldingen uit dit artikel heb ik van mijn Pinterest bord gehaald. Mocht je zelf toevallig nog opzoek zijn naar inspiratie, dan kun je zeker nog even op mijn Pinterest kijken, er staat genoeg op!

 

Q: Wat voor bruidskapsel heb jij gehad of zou je graag willen? (Bij deze mag je ook een linkje naar een afbeelding plaatsen)

9 gedachten over “TROUWEN | Inspiratie voor bruidskapsels

 1. Ja ik ben daar ook mee bezig geweest, wat zal ik doen?! Uiteindelijk wilde ik echt ‘als mezelf’ gaan, en heb ik mijn haar ook nooit met poespas zitten. Ik heb het dus gewoon los gedragen met een minimalistische haarband. Nog steeds erg blij met mijn keuze. Ben erg benieuwd wat het gaat worden lieve Simoon!

  PS: Je artikel komt er nog aan, waarschijnlijk heb ik pas het weekend tijd door drukte op werk, dan weet je dit. Fijne dag!<3

  1. Ik blijf ook wel dicht bij mezelf, maar ik wil wel iets speciaals. Vooral ook omdat ik zelf totaal niet handig ben met haar haha! PS: Komt goed, thanks! <3

 2. Ik ga nog lang niet trouwen, maar ik weet wel wat voor iets ik zou willen, ik zou namelijk ook voor zoiets gaan! Half op gestoken met iets van een vlechtje vind ik zo mooi.

 3. Ik ben echt helemaal gek op zulke kapsels: zo mooi! Maar ook lastig beslissen, als er zoveel mooie kapsels zijn. Want wélke ga je dan dragen met je bruiloft??
  Super leuke blog heb je trouwens 🙂 Ik ga snel nog wat artikeltjes lezen!
  Liefs Florentine

  1. Dankjewel voor je lieve reactie! Ja, tis voor mij ook nog een vraag wat het precies gaat worden met mijn bruiloft qua kapsel. Over een tijdje maar eens wat kapsels gaan proberen, wanneer ik iemand heb gevonden. 🙂

 4. Wat een prachtige kapsels! Ik vind half vast haar bij jouw haarlengte ook heel mooi staan. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat, maar dat wordt vast erg mooi 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d