Er op uit

DAGJE UIT | Shoppen in Wijnegem Shopping Center

 

Een paar weken geleden, op een bloedhete zondag, besloten mijn vriend en ik te gaan shoppen bij Wijnegem. Voor wie het niet kent: Wijnegem Shopping Center is een groot overdekt winkelcentrum met enorm veel winkels en allerlei merken.
Normaal is Wijnegem niet open op zondag, maar die dag wel. Dat kwam even mooi uit. Ik was er nog nooit geweest en het stond dan ook al lang op mijn lijstje om eens naar toe te gaan.

Groots!

Ik wist eigenlijk niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik dacht dat het op zich wel groot zou zijn, maar zo groot?! Wow, dat had ik niet verwacht. Zelf ben ik al een paar keer in Centro (Duitsland) geweest en ik denk dat je het daar wel mee kunt vergelijken. In elk geval: ik keek mijn ogen uit daar. Het is ook nog eens sale, dus je kon daar ook leuk je slag slaan. Al kwam ikzelf niet met veel thuis, mijn vriend daarentegen heeft bijna een hele nieuwe garderobe ;-).

Genoeg eten

Ook net als in Centro kun je je geluk niet op qua eten. Er is méér dan voldoende keus. We waren met het eten wat aan de late kant, waardoor het overal super druk was. Maar bij de pizzaria niet. Ach, dan maar een pizzapunt. Moet kunnen! Als je van pizza houdt, is dat in elk geval een dikke aanrader!

Voor herhaling vatbaar?

Ik denk dat jullie het uit mijn artikel wel kunnen halen, maar het is absoluut voor herhaling vatbaar. Zeker ook met warm weer kun je daar heerlijk winkelen, want binnen is het lekker koel. En natuurlijk met slecht weer droog. Ik denk dat ik in het najaar zeker nog eens een keertje terug ga!

Q: Ben jij al eens in Wijnegem Shopping Center geweest? 🙂


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

  1. WSC is een tramritje van me verwijderd. 🙂 Ik vind het er erg fijn, voornamelijk als ik even snel na m’n werk wat dingen wil scoren. Ze zijn namelijk open tot 20.00 en op vrijdag tot 21.00 en het is er veel minder druk dan op de Meir, de winkelstraat in het centrum van Antwerpen.

  2. 1 keer geweest, moeten we nog eens doen

  3. Ik ben er zelf nooit geweest maar ziet er zeker tof uit!

  4. Oh wat leuk! Ik ken het niet. Dus ik ben benieuwd!

  5. Oh dat klinkt als een leuke plek om eens heen te gaan om te winkelen. Wat tof dat je hier bent geweest! Ik wil zelf ook nog een keer in Duitsland winkelen, alleen al omdat een vriendin me helemaal lekker heeft gemaakt voor de leuke drogisterijen daar 🙂

  6. Klinkt leuk! Ik ben er nog nooit geweest.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.