Samenwerkingen

Review: Fotokalender van Pixum

Twee weken geleden kreeg ik een mailtje van Pixum.nl of ik voor hun een fotoproduct wilde reviewen. Eerst dacht ik: ‘Oei, reviewen! Dat heb ik nog nooit gedaan!’. Maar die gedachten volgde al snel door: ‘Wauw, yes! Ik word gevraagd om een product te gaan reviewen! Hoe gaaf is dat?! Héél gaaf!’.
Zeker voor mij was dit een dikke ja om mee te doen, gezien mijn hobby fotografie is en ik in het verleden ook een opleiding voor gedaan heb.
Ik zal dus mijn eerlijke ongezouten mening over de website en het product van Pixum.nl met jullie delen!

Aller eerst kwam ik op een duidelijke overzichtelijke website terecht. Met vele, ik zeg het nog eens, vele mogelijkheden waarop je je foto’s kunt afdrukken. Daarnaast zijn er ook diverse betaalmogelijkheden, wat ook niet bepaald onbelangrijk is.

Maar na wat rondkijken tussen de kalenders via deze link Kalender Maken en even nagedacht en vergeleken te hebben, heb ik mijn keuze gemaakt. Gelijk mooi voor volgend jaar! Wel vond ik het jammer dat ik geen jaar-loze kalender kon kiezen. Ik hoop dat ze dit in de toekomst ook zullen toevoegen aan hun assortiment!

Helaas, ik had gehoopt dat ik hier een hele leuke review kon schrijven. Maar niets is minder waar. Ik heb echt nog nooit zulke slechte afdrukken gezien als deze. Alle foto’s zijn pure pixels. Heel heel erg zonde. Als klant zou ik hem regelrecht terugsturen. Dit is echt slecht. En ik zal je laten zien wat ik bedoel. Links is de foto op de kalender en rechts het origineel.
   

Ik geloof niet dat ik hoef uit te leggen wat er mis is. Maar de foto’s zijn echt mislukt. Als eerste zijn de foto’s wazig, je ziet lelijke randen en als je het in het echt zou zien enorm veel pixels. En niet alleen deze twee, maar allemaal. Ook de kaft. Deze kalender zal ik dan dus ook niet op gaan hangen, jammer genoeg.


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

2 Comments

  1. Oh wat jammer zeg! Ik heb een fotoboek en canvas mogen reviewen en deze waren wel goed…

  2. Dat is echt waardeloos dat het echt niet mooi is geworden, ik lees juist overal hele positieve verhalen en dan tref jij het zo slecht.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.