Review: Cafeïne vrije thee

Leestijd: 2 minuten

cafeinevrijetheeblog

Ik drink graag thee. Zeker nu het weer kouder begint te worden. Alleen heb ik, helaas, pas ontdekt dat ik toch wel gevoelig ben voor cafeïne. Vooral zo ’s avonds is het voor mij niet erg verstandig om nog iets met cafeïne te drinken. Het gevolg ervan is, als ik dat wel doe, dat ik dan slecht slaap. Dit kan zijn dat ik veel nachtmerries heb, maar ook dat ik gewoon niet in slaap komt. Allemaal vervelend natuurlijk. Ik heb mijn slaap al hard genoeg nodig.

Dus toen ik in de supermarkt stuitte op deze cafeïne vrije thee, Fruit Fusion Raspberry & Strawberry van Pickwick, besloot ik hem maar te proberen. Ik dacht gelijk; dat moet ik reviewen!

IMG_20141005_194745

Toen ik de thee zette vond ik de kleur wel wat chemisch ogen. Het was namelijk knal roze (ja echt). Maar ik heb wel eens vaker roze thee gehad, dus ik besloot het gewoon te proeven.

En wat vond ik dan van de thee? Nou ben ik een zoetekauw dus ik schrik niet snel van de smaak. Die chemische kleur klopte wel bij het denkbeeld wat ik had: zoet. Het is écht heel zoet (Ik had de thee met twee klontjes suiker. Die heb je volgens mij niet eens nodig.). Maar wel erg lekker. Ondanks dat het cafeïne vrij is, merk ik er niks van dat het anders is dan andere thee. Wat mij betreft is het een aanrader.

Pickwick-Fruit-Fusion

Ze hebben trouwens nog twee andere smaken. Namelijk Pineapple & Lemon en Blackcurrant & Cherry. Die laatste van de twee zou ik ook nog wel eens willen proberen!

Heb jij al eens cafeïne vrije thee geprobeerd?

9 gedachten over “Review: Cafeïne vrije thee

  1. Eigenlijk heb ik er nooit zo bij stilgestaan dat er in thee ook cafeïne zit, whoops. Maar ben er niet mega gevoelig voor dus heb er geen last van als ik ’s avonds een kopje thee drink.

  2. Ook in kruidenthee zit geen cafeïne, dus die zou je ook eens kunnen proberen. Verder is de verdeling ongeveer zo; in zwarte thee zit ongeveer 40 gram per kopje, groene thee 20 en bij witte thee 15.

  3. Ik heb die fruit fusion hier liggen. Weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Niet vies maar om nou te verlangen naar een kopje thee ervan… Dat dan ook weer net niet.

  4. Mijn man heeft vorige week de ananas citroen geprobeerd en ook deze ruikt heel zoet. Zelf heb ik hem niet geproefd maar hij vond hem ook wel lekker. Fijn dat er geen cafeïne in zit.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d