Algemeen

Pimp je muur met leuke posters!

Foto door Artem Podrez op Pexels.com

Ik ben de laatste tijd best wel bezig met het huis aanpakken. Beetje bij beetje komen er nieuwe accesiores in huis. Al komen er binnen nu en enkele dagen ook veel kerstaccesoires naar beneden 😉 . Toch vind ik het wel leuk om je mee te nemen in iets nieuws in mijn webshop. Namelijk posters met gedichten en/of teksten.

Een tekst kan zoveel zeggen

Ik ben dol op quotes, gedichten en teksten. Dat moet je niet ontgaan zijn. Zeker niet als je mijn webshop kent. Die staat immers vol met gedichten en teksten op kaarten. Maar sinds kort ook op posters. En wat vind ik ze leuk!

Er zijn 5 verschillende posters in het assortiment. Waarvan één poster voor de baby- of kinderkamer. De andere posters passen op elke plek in huis.

Een beetje aankleden

Ik hou dus niet zo van kale huizen. Ik hou van schilderijtjes, foto’s en posters. Nu moet ik het huis delen met mijn man, maar mijn eerste huis zag er heel anders uit. Met veel foto’s en posters. Het was ook echt een must dat ik posters zou gaan ontwerpen.

Ik heb gekozen voor een mooi lettertype maar verder een rustig design. Ik wil namelijk de teksten meer aandacht geven en daarbij past zo’n simpel design in elk huis!

Deze posters en nog 3 andere shop je natuurlijk in mijn Written by Elaine webshop! Welke vind jij het leukst?


Q: Heb jij je huis aangekleed met foto’s en/of posters?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.