Persoonlijke Update | Langzaam vooruit!

persoonlijke-update

Op 5 april plaatste ik een update die ik natuurlijk liever had overgeslagen. Op dat moment ging het eigenlijk niet zo best met mij. Eigenlijk ging het de hele zomer niet zo best. Ik zal eerlijk zijn: de zomer was nog erger dan winter vorig jaar.
Normaal is dat juist andersom.

Gezondheid
Omdat ik toch al op de tour wat betreft gezondheid ben ga ik even verder nu. De zomer was slecht, heel erg slecht. Ik heb dagen van de bank tot mijn bed geleefd. Zelfs de APS-therapy kon mij niet helemaal op de rails houden. Hoe het kwam? Door dat ontzettende wisselende weer. Ik kan daar gewoon écht niet tegen. Gelukkig gaat het nu weer wat beter. Helaas kan ik daar nu niet teveel over uitweiden, maar ik beloof jullie een artikel zodra ik hier meer over kan vertellen. Stay tuned!

Werk/onderneming
Nog een maandje en ik ben alweer 2 jaar ondernemer. Dan bestaat Sparkle Copywriting alweer 2 jaar! Wat vliegt de tijd toch. Ondanks dat Sparkle Copywriting 2 jaar bestaat, heb ik nu wel het dieptepunt ermee bereikt. Hopelijk hoor ik deze week nog of een potentiële klant met mij in zee gaat.

Maar ik heb, zoals jullie wellicht weten, niet meer alleen mijn copywritingdienst. Inmiddels ben ik ook al een aantal maanden trotse eigenaresse van All Day Jewels, mijn webshop. De verkopen gaan gestaag, hopelijk dat het verder aantrekt rond Sinterklaas en Kerst.
Ik heb ook wat samenwerkingen gedaan met bloggers. Heeft veel bezoekers opgeleverd maar helaas niet per definitie meer kopers.
Op zijn tijd hou ik ook een kortingsactie. Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, dan kun je het beste All Day Jewels volgen op Facebook of Instagram!

Hoe gaat het verder?
Ja, eigenlijk gaat het allemaal wel oké. Ik geloof niet dat ik op het moment mag klagen. Behalve dat ik het jammer vind dat mijn webshopje nog niet helemaal loopt zoals ik liever had gezien.
Daardoor is de moed wel een beetje in mijn schoenen gezakt en is het moeilijk om weer nieuwe inspiratie te krijgen. Je wordt toch gemotiveerd door je eigen klanten. En als je die niet hebt, dan wordt het erg lastig. Maar ik geef niet zomaar op.

Met de gezondheid is het ook nu niet verkeerd. Ik heb gelukkig meer goede dagen dan slechte. Dus dat is heel fijn. Ik hoop dat het zo mag blijven!

5 comments / Add your comment below

 1. Mooi te lezen dat je toch langzaam naar het positieve toe kruipt. Kan me voorstellen dat het soms best wel frustrerend is, als iets niet zo (goed) gaat hoe jij het zou willen. Zal vanzelf wel goed komen. Even balen en dan HOP schouders eronder. Succes met alles lieve Simoon<3

 2. Fijn dat het stukje bij beetje weer beter gaat! Wie weet krijg je tijdens de feestdagen weer meer koper, be postive! En misschien als jij je straks weer top voelt gaat het allemaal weer vanzelf, komt goed:).

 3. Wat fijn dat het weer beter gaat!

  Hier hoor ik veel fibro’ers over steken in de knieën. Echt, allemaal hetzelfde, stuk of 5. Zo apart!
  En ja, helaas heb ik er zelf ook last van gehad, een paar dagen, toen was het over.

  Ik ben niet zo’n sieradenpersoon, aan mij heb je niets voor je webshop, sorry. Hopelijk trekt het inderdaad met de feestdagen aan!

  Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d bloggers liken dit: