maandoverzicht

Montly Diary | November ’22

Leestijd: 3 minuten

Wat later dan normaal, maar ik was ziek en had niet de energie om terug te blikken op de afgelopen maand. Maar nu ik weer wat ben opgeknapt, haal ik dat graag even met je in. Ik heb namelijk een hele leuke maand gehad! Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

 • Ik mocht voor mijn blog het boek Dochter van de Onderwereld van Theo-Henk Streng lezen. Wat ik er van vond, lees je in deze blog!
 • Sammie (links) mocht weer op date. Dit was inmiddels zijn 4e of 5e date. Maar helaas geen succes. Meneer kiest er liever voor het rijk voor zichzelf te hebben. Hij is was ook blij toen hij thuis kwam en het rijk weer voor zichzelf had. Dus hij blijft dan maar lekker alleen!
 • Omdat het op mijn werk goed gaat, mocht ik van mezelf een cadeautje uitzoeken. Ik wilde al heel lang een basic ketting. Deze is het uiteindelijk geworden. (sorry voor de wat wazige foto)
 • Ik lak nog steeds trouw elke 2/3 weken mijn nagels. En hier dacht ik eens wat anders dan anders te doen. Dit lakje kreeg ik vorig jaar met mijn verjaardag, maar heb het alleen met kerst gedragen. Waarom? Ik vond het een kerstkleur. Tot ik hem eens gewoon op deed. Ik was er helemaal content mee!
 • Deze mooie zonsopkomst kon ik niet weerstaan en moest ik even een foto van maken. Helemaal niet erg om zo de gordijnen open te doen!
 • Hier was ik bezig met het ontwerp van mijn boek. Best een puzzeltje, maar ik heb me er prima mee vermaakt. Ik heb hem uiteindelijk nog wat aangepast.
 • We gingen even naar mijn ouders, want mijn moeder was ook jarig geweest. Daar zag ik dit schattige egeltje door de straat lopen <3
 • Mijn stekje ging lekkerrrr! Hij groeide echt als kool. Ik kan me erg vermaken met het maken van nieuwe plantjes. Binnenkort mag ik er eentje “op bestelling” maken voor mijn moeder.
 • De eerste proefdruk kwam binnen! Daar stonden nog behoorlijk wat dingetjes in die aangepast moesten worden. Maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij. Toch was het meer werk dan ik van te voren had gedacht. Zo heb ik nog een tweede proefdruk laten maken en die was wel goedgekeurd.
 • Met mijn schoonouders, schoonzus en man gingen we naar de Intratuin in Duiven. Wat mij betreft de allerleukste en mooiste kerstshow die ik heb gezien. We maken er altijd een heel uitje van. Zo werd de Riverdale outlet daar ook zeker niet overgeslagen. Daar zijn manlief en ik trouwens goed geslaagd.
 • Ik was mijn lange haar spuugzat. Het klitte als een malle en eigenlijk vond ik er ook niks meer aan. De schaar moest er nodig in. Dus dat gebeurde ook. Ruim 10 centimeter ging er af. Maar was ben ik er blij mee! Hier was het nog mooi gestijld door de kapper, zelf moet ik nog een beetje oefenen, maar dat komt vast ook wel goed 🙂
 • Omdat ik het boek van Theo-Henk Streng uit had, was het tijd voor een nieuwe. Ik was nog niet bekend met deze schrijver, maar ik ben nu al verrast voor het fijne verhaal. Of nou ja, fijn… Goed geschreven dan. Ik heb hem nog lang niet uit, maar als deze uit is laat ik zeker even weten wat ik er van vond.

Hoe was jouw november?
PS: Ik wil vanaf januari een andere naam geven voor dit terugkerende artikel. Heb jij een leuk idee? Laat het dan achter in de reacties!

6 gedachten over “Montly Diary | November ’22

 1. Ziet er uit als een heerlijke maand! Ik ben wel benieuwd naar de kerstshow in Duiven, maar ik vind de show van Halsteren ook prachtig.

  Fijn dat je je wat beter voelt. Hopelijk blijft het zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Content is beschermd! Het is niet toegestaan deze content te kopiëren.
%d bloggers liken dit: