maandoverzicht

Montly Diary | November ’22

Wat later dan normaal, maar ik was ziek en had niet de energie om terug te blikken op de afgelopen maand. Maar nu ik weer wat ben opgeknapt, haal ik dat graag even met je in. Ik heb namelijk een hele leuke maand gehad! Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

 • Ik mocht voor mijn blog het boek Dochter van de Onderwereld van Theo-Henk Streng lezen. Wat ik er van vond, lees je in deze blog!
 • Sammie (links) mocht weer op date. Dit was inmiddels zijn 4e of 5e date. Maar helaas geen succes. Meneer kiest er liever voor het rijk voor zichzelf te hebben. Hij is was ook blij toen hij thuis kwam en het rijk weer voor zichzelf had. Dus hij blijft dan maar lekker alleen!
 • Omdat het op mijn werk goed gaat, mocht ik van mezelf een cadeautje uitzoeken. Ik wilde al heel lang een basic ketting. Deze is het uiteindelijk geworden. (sorry voor de wat wazige foto)
 • Ik lak nog steeds trouw elke 2/3 weken mijn nagels. En hier dacht ik eens wat anders dan anders te doen. Dit lakje kreeg ik vorig jaar met mijn verjaardag, maar heb het alleen met kerst gedragen. Waarom? Ik vond het een kerstkleur. Tot ik hem eens gewoon op deed. Ik was er helemaal content mee!
 • Deze mooie zonsopkomst kon ik niet weerstaan en moest ik even een foto van maken. Helemaal niet erg om zo de gordijnen open te doen!
 • Hier was ik bezig met het ontwerp van mijn boek. Best een puzzeltje, maar ik heb me er prima mee vermaakt. Ik heb hem uiteindelijk nog wat aangepast.
 • We gingen even naar mijn ouders, want mijn moeder was ook jarig geweest. Daar zag ik dit schattige egeltje door de straat lopen <3
 • Mijn stekje ging lekkerrrr! Hij groeide echt als kool. Ik kan me erg vermaken met het maken van nieuwe plantjes. Binnenkort mag ik er eentje “op bestelling” maken voor mijn moeder.
 • De eerste proefdruk kwam binnen! Daar stonden nog behoorlijk wat dingetjes in die aangepast moesten worden. Maar dat hoort er natuurlijk allemaal bij. Toch was het meer werk dan ik van te voren had gedacht. Zo heb ik nog een tweede proefdruk laten maken en die was wel goedgekeurd.
 • Met mijn schoonouders, schoonzus en man gingen we naar de Intratuin in Duiven. Wat mij betreft de allerleukste en mooiste kerstshow die ik heb gezien. We maken er altijd een heel uitje van. Zo werd de Riverdale outlet daar ook zeker niet overgeslagen. Daar zijn manlief en ik trouwens goed geslaagd.
 • Ik was mijn lange haar spuugzat. Het klitte als een malle en eigenlijk vond ik er ook niks meer aan. De schaar moest er nodig in. Dus dat gebeurde ook. Ruim 10 centimeter ging er af. Maar was ben ik er blij mee! Hier was het nog mooi gestijld door de kapper, zelf moet ik nog een beetje oefenen, maar dat komt vast ook wel goed 🙂
 • Omdat ik het boek van Theo-Henk Streng uit had, was het tijd voor een nieuwe. Ik was nog niet bekend met deze schrijver, maar ik ben nu al verrast voor het fijne verhaal. Of nou ja, fijn… Goed geschreven dan. Ik heb hem nog lang niet uit, maar als deze uit is laat ik zeker even weten wat ik er van vond.

Hoe was jouw november?
PS: Ik wil vanaf januari een andere naam geven voor dit terugkerende artikel. Heb jij een leuk idee? Laat het dan achter in de reacties!


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

 1. Ziet er uit als een heerlijke maand! Ik ben wel benieuwd naar de kerstshow in Duiven, maar ik vind de show van Halsteren ook prachtig.

  Fijn dat je je wat beter voelt. Hopelijk blijft het zo.

  1. Wij gingen normaal ook naar die in Halsteren, tot we Duiven ontdekten. Maar Halsteren is ook tof, al ben ik dit jaar dus niet geweest, maar zo heb ik het vernomen 🙂

 2. Mooi je nieuwe kapsel!
  Ontzettend leuk dat je eigen boek er nu echt aan zit te komen.

  1. Dankjewel! Het boek is inmiddels natuurlijk al uit, maar door de terugblik lijkt dat alsof het niet zo is. Hij is hier te vinden.

 3. Beginnen met het laatste, kies iets Nederlands. De ketting vind ik heel mooi ik snap je keuze helemaal. Je haar los en kort, leuk!

  1. Ja daar zat ik inderdaad ook aan te denken. Maar heb nog geen echte ideeën voor een leuke naam helaas. Dankjewel!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.