Gedichten

Later als ik groot ben | Gedicht #10

Mijn tiende gedicht alweer hier op mijn blog. En niet zomaar een gedicht. Dit is er eentje die ontstond met een samenwerking met een andere dichter. Ik zag een oproepje op Treads voorbij komen en na wat heen en weer appen kwam ik met deze zin die in het gedicht verwerkt moest worden.

Ik ben nu erg bezig met een nieuwe invulling qua werk. En toen moest ik ineens denken aan toen ik nog wat jonger was en me zorgen maakte over de toekomst. Dat vormde tot dit gedicht die ik ook graag hier nog met je wil delen.

Wil je meer van mijn gedichten lezen? Bestel dan hier mijn gedichtenbundel.


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.