GASTBLOG | Blog waar ik het meest trots op ben – door Janine

Leestijd: 3 minuten

Gastblog trotsHet is weer tijd voor een nieuw gastblog waarin een blogger mag vertellen over een artikel die hij of zij heeft geschreven en trots op is. Op deze manier wil ik andere bloggers de kans geven wat van zichzelf te laten zien en ze krijgen natuurlijk ook de mogelijkheid om hun blog een beetje – en met mijn toestemming – te mogen promoten. Vandaag is het de beurt aan Janine. Lees je mee?

Vertel even in het kort wie je bent

Mijn naam is Janine en ik ben 31 jaar. Ik ben getrouwd en samen hebben we dochter Nikki (2016). In maart 2018 wordt ons 2e kindje verwacht. Sinds 2015 blog ik. Ik blog over onze zoektocht naar een simpel en rijk leven. Dat doen wij door
bewust met ons geld om te gaan. Met als doel om eerder te kunnen stoppen of minderen met werken. We vinden een balans tussen werk en privé heel belangrijk en daarom gaan we nu al bewust met ons geld om.

Welk artikel maakt je trots en waarom?

Mijn blog bestaat sinds 2015. In de afgelopen jaren heb ik veel vaste lezers gekregen. Maandelijks zit ik
op dit moment rond de 150.000 pageviews. Iedere maandag plaats ik op mijn blog de rubriek Moneymonday. In deze rubriek geeft een lezer een inkijkje in zijn maandelijkse inkomsten en uitgaven en vertelt hij alles over zijn persoonlijke financiën.

Hoe is het artikel tot stand gekomen?

Door mijn interesse in financiën leek het mij leuk om ook lezers de mogelijkheid te geven om wat te vertellen over hun financien. Het is een veelgelezen rubriek die al meer dan een jaar opmijn blog verschijnt. En nog steeds lees ik het zelf ook met heel veel
plezier, want je kan zo ontzettend veel van elkaar leren. Ondanks de hoogte van je inkomen, gaat het er vooral om hoe je zelf met de financiën om gaat. Het meest gelezen Moneymonday verhaal heeft ruim 21.000 pageviews.

Zou je nog eens een soortgelijk artikel schrijven?

De artikelen verschijnen iedere maandag op mijn blog. Ik heb veel vaste bezoekers die speciaal voor deze rubriek naar mijn blog komen. Daarnaast komen lezers via Facebook en sinds kort ook via Pinterest op mijn blog. Vooral Pinterest kan ik enorm aanraden aan andere bloggers. Ik gebruik het nog maar een maand, maar nu al is het de grootste verkeersbron van mijn site. Ik pin dagelijks en mijn volgers groeien hard. Voor ik begon te bloggen heb ik mij goed ingelezen hoe Pinterest werkt. Daar pluk ik nu de vruchten van. Ik heb op Pinterest groepsborden gemaakt die gerelateerd zijn aan de financiën. Als je mee wilt pinnen, wees van harte welkom!

Welke andere blog wil je in het zonnetje zetten?

Ik lees zelf ook graag mee op andere blogs. Vooral op blogs die raakvlakken hebben met consuminderen en geldzaken. In mijn rubriek
fijn leesvoer zet ik mijn favoriete blogs in the spotlight. Ik vind het mooi als bloggers elkaar promoten, samen sta je immers sterk. Simone, dank je wel voor deze mogelijkheid om mee te werken aan deze fijne rubriek!

Dankjewel voor je bijdrage aan dit gastartikel. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een geslaagd artikel is geworden!

Dit waren de vorige gastblogs in deze reeks:

#1 Blog waar ik het meest trots op ben – door Sara

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d