Wat een chaos!

Leestijd: 2 minuten

Man, man, wat heb ik toch een hectische tijd gehad en eigenlijk nog steeds. Eerst alle gekte rondom onze verhuizing richting mijn ouders en nu gaat de sneltrein door met enorm veel fotoshoots. Super leuk natuurlijk, maar soms wel lastig om alles op een rijtje te hebben en te houden.

Chaos in mijn hoofd

De afgelopen tijd had ik ook wat chaos in mijn hoofd. Laten we vooropstellen dat de reden van onze verhuizing in eerste instantie niet de leukste is. We hebben veel ellende meegemaakt in ons vorige huis. Ellende waarvan ik dacht dat ik daar wel mee om kon gaan. Helaas bleek niets minder waar en stortte ik (bijna letterlijk) in.
Ik besloot afstand te nemen van zoveel mogelijk dingen. Dus ook mijn blog en voor zover dat kon mijn bedrijf. Mijn bedrijf kon ik natuurlijk niet volledig stilleggen, want de geplande shoots liet ik wel gewoon doorgaan. Al had ik sommige liever echt verplaatst op dat moment.

Uiteindelijk is het goed geweest om even afstand te doen. Even wat rust en tijd om de boel te verwerken. Want dat had ik dus blijkbaar nog niet gedaan. Die automatische piloot is ontzettend handig, maar achteraf krijg je zo’n enorm harde klap. Dat deed echt fysiek zeer. Ik kreeg namelijk last van hele vage klachten.

Rust in de tent

Inmiddels gaat het gelukkig weer beter en heb ik de ellende een plaatsje kunnen geven. Dat het me niks meer doet, is niet waar. Maar ik kan nu in elk geval weer verder.
Om te komen waar ik nu sta moest ik overigens echt door een diep dal. Het was heel intens en het zat echt heel diep in mij, die woede en pijn. En dankzij reiki heb ik het makkelijker en sneller een plekje kunnen geven.

Overigens is rust in de tent ook maar cynisch, want mijn bedrijf draait momenteel op volle toeren. Wel heel fijn natuurlijk, dat is namelijk ook de bedoeling. Maar ik merk dat alles nu ineens heel erg als een eerste keer aanvoelt. Alsof ik het nog nooit heb gedaan. Terwijl ik weet dat ik het kan. Ach, en ik kan het ook en het komt ook allemaal goed. Dat weet ik nog wel, van voor alle hectiek.

Q: Hoe is het met jou?

6 gedachten over “Wat een chaos!

  1. Wat fijn dat je het langzaamaan een plekje kunt geven. Zo’n dingen hebben helaas altijd even tijd nodig, maar zo te lezen ben je op de goede weg! Liefs.x

  2. Zo te horen heb je een nogal hectische tijd achter de rug. Goed dat je een aantal dingen op een wat lager pitje hebt gezet om, waar mogelijk, een beetje rust te pakken. Dat blijft natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik hoop toch dat je een beetje de rust kan terugvinden. Geef het de tijd en pas goed op jezelf! Wel heel knap trouwens dat je bedrijf al na zo’n korte tijd een mooie groei doormaakt, zelfs in een voor jou lastige periode <3

    1. Mijn bedrijf is ook wel weer een lichtpuntje voor me. Ik word gewoon blij van het maken van foto’s. Dat maakt het wel makkelijker om door te gaan😊

  3. Goed om te horen dat je het een tijdje rustiger aan hebt gedaan. Dat kan je echt goed doen en zo geef je jezelf de tijd alles rustig een plekje te kunnen geven.
    Met mij gaat het inmiddels ook langzamerhand de goede kant op 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d