Persoonlijk

Wat een chaos!

Man, man, wat heb ik toch een hectische tijd gehad en eigenlijk nog steeds. Eerst alle gekte rondom onze verhuizing richting mijn ouders en nu gaat de sneltrein door met enorm veel fotoshoots. Super leuk natuurlijk, maar soms wel lastig om alles op een rijtje te hebben en te houden.

Chaos in mijn hoofd

De afgelopen tijd had ik ook wat chaos in mijn hoofd. Laten we vooropstellen dat de reden van onze verhuizing in eerste instantie niet de leukste is. We hebben veel ellende meegemaakt in ons vorige huis. Ellende waarvan ik dacht dat ik daar wel mee om kon gaan. Helaas bleek niets minder waar en stortte ik (bijna letterlijk) in.
Ik besloot afstand te nemen van zoveel mogelijk dingen. Dus ook mijn blog en voor zover dat kon mijn bedrijf. Mijn bedrijf kon ik natuurlijk niet volledig stilleggen, want de geplande shoots liet ik wel gewoon doorgaan. Al had ik sommige liever echt verplaatst op dat moment.

Uiteindelijk is het goed geweest om even afstand te doen. Even wat rust en tijd om de boel te verwerken. Want dat had ik dus blijkbaar nog niet gedaan. Die automatische piloot is ontzettend handig, maar achteraf krijg je zo’n enorm harde klap. Dat deed echt fysiek zeer. Ik kreeg namelijk last van hele vage klachten.

Rust in de tent

Inmiddels gaat het gelukkig weer beter en heb ik de ellende een plaatsje kunnen geven. Dat het me niks meer doet, is niet waar. Maar ik kan nu in elk geval weer verder.
Om te komen waar ik nu sta moest ik overigens echt door een diep dal. Het was heel intens en het zat echt heel diep in mij, die woede en pijn. En dankzij reiki heb ik het makkelijker en sneller een plekje kunnen geven.

Overigens is rust in de tent ook maar cynisch, want mijn bedrijf draait momenteel op volle toeren. Wel heel fijn natuurlijk, dat is namelijk ook de bedoeling. Maar ik merk dat alles nu ineens heel erg als een eerste keer aanvoelt. Alsof ik het nog nooit heb gedaan. Terwijl ik weet dat ik het kan. Ach, en ik kan het ook en het komt ook allemaal goed. Dat weet ik nog wel, van voor alle hectiek.

Q: Hoe is het met jou?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

6 Comments

 1. Wat fijn dat je het langzaamaan een plekje kunt geven. Zo’n dingen hebben helaas altijd even tijd nodig, maar zo te lezen ben je op de goede weg! Liefs.x

 2. Zo te horen heb je een nogal hectische tijd achter de rug. Goed dat je een aantal dingen op een wat lager pitje hebt gezet om, waar mogelijk, een beetje rust te pakken. Dat blijft natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar ik hoop toch dat je een beetje de rust kan terugvinden. Geef het de tijd en pas goed op jezelf! Wel heel knap trouwens dat je bedrijf al na zo’n korte tijd een mooie groei doormaakt, zelfs in een voor jou lastige periode <3

  1. Mijn bedrijf is ook wel weer een lichtpuntje voor me. Ik word gewoon blij van het maken van foto’s. Dat maakt het wel makkelijker om door te gaan😊

 3. Blij dat alles weer een beetje beter met je gaat<3
  Het is ook allemaal niet niets wat jullie hebben meegemaakt… Maar jullie iets prachtigs om naar uit te kijken!

 4. Goed om te horen dat je het een tijdje rustiger aan hebt gedaan. Dat kan je echt goed doen en zo geef je jezelf de tijd alles rustig een plekje te kunnen geven.
  Met mij gaat het inmiddels ook langzamerhand de goede kant op 🙂

  1. Gelukkig dat het met jou nu ook een stuk beter gaat. Hold on that! 🙂

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.