Persoonlijk

Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?

Leestijd: 4 minuten

Nu ik sinds kort een baan heb en vaste dagen werk, heb ik een andere ervaring qua vrije tijd. Ik heb namelijk écht vrije tijd op bepaalde momenten. Dat voelt echt anders, dan toen ik nog mijn eigen bedrijf had. Onbewust sta je dan toch altijd ‘aan’. Maar omdat ik nu bewuster omga met mijn vrije tijd, deel ik graag met je wat ik dan het liefste doe.

Fotografie

Ik zal hiermee gelijk even aftrappen. Als je mij nog niet zo lang volgt heb je misschien gemist wat voor een bedrijf ik had. Maar ik had een eigen fotografiebedrijf waarin ik fotoshoots deed. Fotografie is vanaf mijn tienerjaren mijn hobby en altijd zo gebleven. Deze hobby is mij met de paplepel ingegoten door mijn vader. Ik ken mijn vader niet anders dan met een camera, bungelend aan zijn nek.

Voor ik geld verdiende aan mijn fotografie, fotografeerde ik van alles en nog wat. Maar mijn favoriete onderwerpen zijn toch wel bloemen, paddenstoelen (hoe kleiner hoe beter) en andere kleine dingen in de natuur. Het liefst kruip ik laag over de grond om iets wat klein is, groot te maken, door middel van mijn macrolens. Ik kan daar enorm van genieten en écht helemaal ontspannen omdat ik dan op ga in het moment.

person holding white ceramci be happy painted mug
Photo by Lisa Fotios on Pexels.com

Bloggen

Ook deze mag ik natuurlijk niet vergeten. Hoewel ik het een hele lange tijd minder heb gedaan, ben ik sinds een aantal weken veel actiever aan het bloggen. En wat is dat toch heerlijk! Lekker schrijven over van alles over mij, mijn leven en soms een leuke samenwerking.

Ik kan er echt even van genieten om hier een verhaaltje te tikken, jullie reacties te lezen en te beantwoorden. En ik lees ook zelf graag blogs van anderen.

Diamond painting

Ik hou ook enorm van het maken van diamond paintings. Verstand op nul en gáán! Heerlijk. Of ik ook iets doe naderhand met een painting? Nee dat eigenlijk niet. Het verdwijnt in een la. Maar het maken ervan vind ik zo fijn en ontspannend. Soms vergeet ik even hoe fijn het is.

Mijn favoriete plekje in de tuin

In de tuin zitten

Ik ben best een buitenmens. Als de zon maar schijnt en de temperatuur goed is, kun je mij buiten vinden. Op onze mooie loungebank achter in de tuin, met het zonnetje op mijn gezicht. Hoewel het nu zelfs in onze tuin op het noordoosten, een beetje te heet was de laatste tijd, kijk ik uit naar de fijne dagen waar ik nog even een paar uurtjes van het zonnetje in de tuin kan genieten. Soms met een boek, mijn telefoon om blogs te lezen of met gezelschap van een vriendin.

Shop, shop till you drop!

Winkelen, ik vind het zo gezellig. Maar het liefst wel samen met iemand. Ik kan niet zo goed alleen winkelen. Al wil ik dat wel leren. Ik hoor van anderen altijd heerlijke verhalen dat ze lekker alleen zijn gaan winkelen. Dat lijkt me ook wel fijn.

woman s pink pedicure
Photo by Element5 Digital on Pexels.com

Nagels lakken

Ik schreef er al eerder een blog over, om je te inspireren, maar ik vind het ook leuk om mijn nagels te doen. Hiervoor neem ik dan ook echt de tijd. Meestal ben ik zo’n 1,5 á 2 uur zoet. Soms maak ik een uitgebreide nailart en soms hou ik het lekker eenvoudig met een nieuw kleurtje. Ik zal ook niet snel een langere tijd dezelfde kleur op doen als ik de kans krijg om ze opnieuw te lakken.

Andere creatieve hobby’s

Aan creatieve hobby’s heb ik geen gebrek. Maar alles gaat hier met een fase. Soms maak ik weer een paar oorbellen, dan een kaart, ontdek ik weer iets nieuws enzovoorts. Ik wissel vaak af tussen verschillende hobby’s en heb dan ook van alles in huis, tot ergernis van manlief soms. Maar goed, ik vermaak me.

Hoe of waarmee besteed jij je vrije tijd het liefst?

5 gedachten over “Wat doe ik graag in mijn vrije tijd?

  1. Wat een hoop fijne hobby’s! Ik ben moeder dus vind alle quality time die ik al krijg een cadeautje 😉 Mijn grootste hobby’s zijn lezen, skaten, wandelen in de natuur, series kijken, muziek luisteren/zingen en creatief bezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

%d bloggers liken dit: