Review: Eindelijk een fotoalbum van onze huwelijksreis!

Leestijd: 3 minuten

Op 29 februari waren we precies 1,5 jaar getrouwd. Maar van een fotoalbum van onze huwelijksreis is het nooit gekomen. Door gebrek aan tijd, ons hoofd stond een lange tijd alleen maar naar ons nieuwe huis. Kortom, het kwam er gewoon niet van.
Tot ik werd benaderd om een fotoalbum te reviewen. Mijn fotografenhart gaat dan gelijk 100x sneller kloppen, want ik hou er van om fotoproducten te testen. Dus ik zei natuurlijk volmondig ja!
In dit artikel ga ik een hele eerlijke review geven, aangezien eerlijkheid het langst duurt.

Fijn programma

Ik heb al veel bekende fotoalbumprogramma’s gezien en eerlijk gezegd ben ik van sommige gewoon niet zo weg van. Sommige zijn traag, werkt alleen als je hun programma download etc. Dan haak ik al af. Ik wil eerst iets uitproberen voor ik wat download.
Gelukkig kan je bij Het Fotoalbum ook online je fotoalbum samenstellen (en opslaan!). Ik was wel huiverig voor de snelheid ervan, maar daar heb ik niks over te klagen. Je kan veel verschillende lay-outs kiezen (en deze zelf ook aanpassen) en ook de achtergrond kun je veranderen van kleur, patroon of thema. Zelf vond ik wit nogal wit, dus ik heb gekozen voor een beige/gele kleur, wat past bij de Mediterraanse stijl van Griekenland.

Verzendtijd

Als je klaar bent, dan kun je je album online nog even nakijken (dat is toch wel handig) en daarna kun je gaan bestellen. Verzendtijd verschilt wat per album. De hard- en softcover boeken worden over ongeveer 5 dagen verstuurd. Dit heeft te maken met de lijm die goed moet drogen. Hoewel het jammer is dat je er dan misschien op moet wachten, vind ik het wel fijn dat hier dus tijd wordt gestoken in een goed product. Maar tot mijn verbazing was mijn fotoalbum nog best snel binnen.
Zelf heb ik gekozen voor de softcover, in de XL variant. Het oogt als een luxe magazine. Het leek me leuk om eens wat anders te proberen.

Wat is mijn eindoordeel?

….TROMGEROFFEL… Het zou mij niets verbazen als je direct naar dit stukje hebt door gescrold, want hier zijn we allemaal natuurlijk super benieuwd naar.
Zoals ik ook al in de intro van dit artikel al schreef ga ik heel eerlijk zijn. Dit is absoluut niet gelogen, beter gemaakt of wat dan ook. Maar ik ben echt ontzettend enthousiast! Je moet je voorstellen dat alle foto’s die ik in dit album heb gebruikt van mijn telefoon afkomen. Dat is er gewoon niet aan te zien. Sommige foto’s vind ik zo zelfs beter als op mijn laptop.
Ik ben niet het type die ongegeneerd reclame zal maken, maar hier kun je dus vanaf €9 euro al een fotoalbum maken, waarvan de kwaliteit echt top is.

Ik heb in elk geval nu een mooi vast adresje waar ik mijn fotoalbums kan bestellen, maar welke ik ook zeker aanraad aan klanten die graag een album willen maken na hun fotoshoot.

Q: Maak jij vaak fotoalbums? En zo ja, welke heb je voor het laatst gemaakt?

2 gedachten over “Review: Eindelijk een fotoalbum van onze huwelijksreis!

  1. Oh wat leuk zeg een fotoboek van een bijzondere reis! Wij hebben ook een fotoboek van onze huwelijksreis (en ook van ons trouwen en bijzondere mijlpalen) Leuk dat je ook toevallig deze samenwerking hebt! Ben nu heel leuk bezig met alle weekfoto’s van Noa tot zijn 1ste verjaardag. Zo leuk om te doen en ben nu al super tevreden hoe het programma werkt 🙂 Mijn creatie zie je dus pas midden Juli 😉

  2. Wat leuk dat je door deze samenwerking toch je album heb gemaakt :-). Ik maak gelijk naar de vakantie mijn album. Nooit geen zin in, maar dan hoef ik er maar een dag of twee tegenaan te hikken ;-). Ik heb ook mijn vaste adres, zo fijn. Je kent de software en de boeken passen allemaal netjes in de kast door hetzelfde formaat.

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Wie zijn we

Ons site adres is: https://www.gelukkigdedertiende.nl.

Comments

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar dienst indien je dit gebruikt. De privacybeleid pagina van de Gravatar dienst kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Alle bestanden en/of foto's zijn eigendom van https://www.gelukkigdedertiende.nl. Het is niet toegestaan deze zonder toestemming te gebruiken.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en site in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor je gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met je login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je "Herinner mij" selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van je account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere sites

Berichten op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video's, afbeeldingen, berichten, enz.). Ingesloten inhoud van andere sites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere site heeft bezocht.

Deze sites kunnen gegevens over je verzamelen, cookies gebruiken, extra tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief het vastleggen van de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die site.

Met wie we je gegevens delen

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

Hoelang we je gegevens bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Welke rechten je hebt over je gegevens

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Waar je gegevens naar toe worden gezonden

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

Save settings
Cookies settings
%d