Gedichten

Lente | Gedicht #9

Het is lente en het is tijd voor een nieuw gedicht. Al moet ik toegeven dat dit wel een gedicht is uit mijn archief. Maar niet minder leuk om met je te delen. Wie wil er nou geen gedicht lezen over de lente? Dat kan alleen maar een heel vrolijk gedicht zijn!

Wil je meer van mijn gedichten lezen? Bestel dan hier mijn gedichtenbundel.

Word jij ook zo blij van de lente?


Ontdek meer van Gelukkigdedertiende.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten naar je e-mail te laten verzenden.

2 Comments

  1. Mooi! Van de lente merk ik nog niet veel. Maar hij binnenkort toch wel komen, zeker?

    1. Ja dat hoop ik wel hoor!

Ik vind het leuk als je een reactie achter laat

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.